Amplif casti NAIM HEADLINE 2 + sursa cadou

Naim HeadLine 2 - Muzicalitate la superlativ

Prezentare preluata de pe AVStore:
Fiecare produs Naim este conceput, proiectat și realizat pentru a oferi cel mai bun sunet, dezvăluind o experiență muzicala pură extrem de aproapiata de sursa originală live.
Credem că explorarea sunetului este o aventură care vă răsplătește cu o conexiune ce devine cu atat mai puternică cu cât vă deplasați mai departe in substraturile muzicii. Din acest motiv, fiecare element din sistemele noastre este creat pentru a obtine o bariera de liniste absoluta în jurul sunetului, reducând orice interferență dintre dvs. și intenția artistului. Inginerii nostri lucreaza non-stop pentru a optimiza componentele si sinergia dintre ele oferind ultimele inovatii in domeniu.
Utilizam cele mai bune componente si nu facem rabat de la nimic in cautarea obsesiva a sunetului perfect!

HeadLine 2 - Castile nu vor mai suna la fel
HeadLine 2 este un amplificator de casti high-end conceput pentru a scoate ce este mai bun din orice casca audiofila. Constructie robusta, acest amplificator ofera o exceptionala transparenta si abilitatea de a oferi o reproductie muzicala de exceptie fara distorsiuni si artifacte.

Tehnologie
Dotat cu un cablu captiv cu conexiune RCA, HeadLine 2 se poate utiliza cu dacul preferat pentru o sinergie maxima. Controlul de volum este ultra-liniar si cand este necesar poate dezlantui o forta precisa si dinamica ce va conduce orice casti indiferent de impedanta sau sensibilitatea acestora.

Amplificatorul a fost achizitionat de la AVStore pe data de 20.01.2021, are garantie 24 luni si se trimite in cutia si ambalajul original.
Cadou: sursa de alimentare pentru NAIM Headline (Cellevia Power 24V/5A).

Produsul arata si functioneaza impecabil (9.9/10).

Detalii anunt

Membru din iunie 2020.
Ploiesti
16.10.2021 18:59:01
265 vizualizari
0 persoane interesate
Produs utilizat
1500 L