Amplificator audiofil Pioneer SA-9500 , Hi-End, RAR ( de colectie ) , super intretinut, poze reale., totul original.

* Foreign buyers in Romania or inside the European Union are welcome. I speak good English here or on the phone. If you order the product in Romania, using OLX site , you can open the package before payment, in front of the courier agent, so you can buy any audiophile or Hi-Fi product with maximum confidence ! Before sending the parcel to my customers, I'll send to you a video via WhatsApp where I'll mention the date, your first name and the product's serial number, no matter if you order the product in Romania or in the EU comunity. This is what I call seriousity & honesty.
Thank you ! *

Vand model de top de la Pioneer, SA-9500 , cotat cu 5 stele din 5, atat ca sunet cat si d.p.d.v. al lucraturii.
Cantareste peste 17 Kg si ofera un sunet de vis.
Un produs foarte ingrijit, totul original la interior, 8 finali Sanken ( in capsule ).

Poate fi folosit atat ca putere cat si ca preamplificator ( MAIN IN / PRE OUT .

Pretul pe Ebay ajunge chiar la 1500 dolari ( 6500 lei ) pentru un produs similar, nereparat si in stare optica asemanatoare, insa nu esti 100% sigur de ceea ce cumperi, asadar riscurile nu pot fi evitate cand cumperi de la mare distanta. Una este sa testezi in fata ta si alta este sa cumperi vazand doar niste poze...

Poze mele sunt reale, INTOTDEAUNA .

Imagini suplimentare cu interiorul se pot trimite pe WhatsApp.

Power output: 80 watts per channel into 8Ω (stereo)

Frequency response: 7Hz to 40kHz

Total harmonic distortion: 0.005%

Damping factor: 30

Input sensitivity: 6mV (mic), 2.5mV (MM), 150mV (line)

Signal to noise ratio: 65dB (mic), 70dB (MM), 90dB (line)

Output: 150mV (line), 2V (Pre out)

Semiconductors: 2 x FET, 54 x transistors, 26 x diodes

Dimensions: 420 x 165 x 403mm

Weight: 17.2kg

Accessories: connecting cord, hex wrench, jack covers

Year: 1976

Preferabila este predarea cu proba , dar poate fi trimis si in tara ( doar cu avans 300 de lei care se vor scadea din ramburs ), nu inainte de a fi realizat un filmulet cu el in functiune , mini-videoclip in care va fi mentionata data realizarii acestuia cat si numele persoanei care plaseaza comanda , evitandu-se in acest fel suspiciunile ca inregistrarea video ar fi veche si nu ar reflecta intocmai prezentul... De asemenea va fi mentionata in clipul video si seria produsului pentru ca in momentul verificarii coletului la primire sa fie eliminata orice temere in ceea ce priveste autenticitatea produsului / produselor ce-mi apartin.

*** GARANTEZ o ambalare in deplina siguranta ! ***

Produsul va sta ca pe o perna de aer pe tot parcursul transportului... Am stilul meu unic de ambalare, asigurandu-ma ca bunul va fi maximum protejat pe toate laturile. Materialul folosit la interior va fi foarte eficient impotriva socurilor, fiind de cel putin 10 de ori mai rezistent decat folia cu bule sau polistirenul ( care nu absoarbe socurile prea mult, el de fapt fiind destul de rigid si se crapa usor )...

Livrarea in tara CU VERIFICARE COLET INAINTEA PLATII prin Fan Courier in parteneriat cu Olx demonstreaza o TRANSPARENTA / SERIOZITATE MAXIMA(E) din partea mea, in calitate de pasionat de peste 20 de ani in domeniul audio.

Cost livrare prin curier ( in orasele unde curierul are sediu ) : aprox. 45-50 lei ( coletul va avea in jur de 20-22 kg ).

Recomand totusi ridicarea personala cu proba. Nu de alta, dar la suma aceasta, zic eu ca merita sa fie ridicat de la fata locului.

Detalii suplimentare la 0731.775.771 ( P. Cosmin ) , WhatsApp sau in mesageria Olx unde veti gasi toate produsele mele listate.

* Multumesc anticipat pentru seriozitate si va invit cu placere la auditii / cumparaturi civilizate !

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din octombrie 2014.
Craiova
02.12.2020 22:19:56
369 vizualizari
1 persoane interesate
Produs utilizat
4299 L

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!