Amplificator integrat cu lămpi FEZZ TITANIA

Amplificator integrat cu lămpi FEZZ TITANIA

Categorie: Amplificatoare
Brand: FEZZ
Stare: Produs utilizat
Tip amplificator: Stereo
Constructie: Amplificator integrat
Tehnologie: Lampi
Vând amplificator integrat FEZZ TITANIA în garanție până în luna iulie 2023.

Amplificatorul este în stare perfectă, tehnic și vizual, fără urme de utilizare. Sunt primul utilizator, a fost achiziționat de la distribuitorul oficial.

Dețin ambalajul original, factură și telecomanda.

Se vinde cu upgrade la lămpi: 4 x KT88 GOLD LION și 2 x 12AX7 GOLD LION. Acest upgrade mi-a fost recomandat chiar de către un reprezentant al producătorului (Michal Waluszko) ca fiind combinația de lămpi care scoate maximum de performanță din amplificator. Costul upgrade-ului la lămpi a fost 600 euro.

Pentru ca mi-am dorit să utilizez amplificatorului cu subwoofer, am montat la spatele aparatului, fără a-l desface sau a-i aduce vreo modificare care să afecteze garanția, un atenuator de semnal care transmite semnal stereo pentru 1-2 subwoofere. Ieșirile atenuatorului sunt 2xRCA, de la ele se pleacă cu cabluri obișnuite pentru subwoofer.

Sunetul amplificatorului este de referință, este perfect adevărat ce scrie pe pagina de produs: www.jack-fi.ro/produs/fezz-audio-titania/

Căldura și claritatea sunetului lămpilor oferte de FEZZ o recomand audiofililor care ascultă muzică bazată pe instrumente acustice și în număr limitat, reproducerea chitărilor acustice și a bass-ului fiind excepțională. Dar și vocile sunt minunat redate, dacă ascultați muzică axată pe vocal. Pentru cine caută puritatea absolută a sunetului, Fezz-ul are multe de oferit.

Nu m-aș despărți de acest aparat, pe care îmi place să îl consider mai mult un instrument muzical decât un amplificator decât pentru că sunt nevoit să trec pe o combinație de 2 amplificatoare finale, Fezz-ul nu mai poate fi integrat în noul meu sistem bazat pe Linn DSM Selekt care are preamplificator incorporat.

Review-uri: https://www.stereolifemagazine.com/reviews/item/1214-fezz-audio-titania

https://www.subwoofermania.com/2022/11/fezz-audio-titania-review.html?m=1

https://highfidelity.pl/@main-701&lang=en

Prețul este negociabil în limite rezonabile, la fel și posibilele variantele de transport.

Livrare personală în Iași, dar trimit și prin livrare OLX cu verificare, in ambalajul original care este extrem de sigur.

Detalii anunt

Membru din noiembrie 2017.
Iasi
04.03.2023 16:24:51
818 vizualizari
4 persoane interesate
Vanzator privat
10500 L

Reclame