Amplificator TEAC A-X750 DC Integrated Stereo Amplifier , phono MM/MC , bass + mid + treble , main in / pre out , original 100%.

* Foreign buyers in Romania or inside the European Union are welcome. I speak good English here or on the phone. If you order the product in Romania, using OLX site , you can open the package before payment, in front of the courier agent, so you can buy any audiophile or Hi-Fi product with maximum confidence ! Before sending the parcel to my customers, I'll send to you a video via WhatsApp where I'll mention the date, your first name and the product's serial number, no matter if you order the product in Romania or in the EU comunity. This is what I call seriousity & honesty.
Thank you ! *

Am rugămintea să citiți în întregime conținutul anunțului !
Conține informații utile, în special la finalul textului, lucruri care NU sunt oferite de către majoritatea vânzătorilor de pe Olx.
Vă mulțumesc !

Amplificator vintage Direct Current ( DC ) TEAC A-X750 , un model din gama de varf a seriei, produs in Germania ( Deutschland ) , in stare excelenta, nereparat. D.p.d.v. optic este aproape ca nou, foarte bine îngrijit . Detine corectii de bass, treble cat si pentru MEDII ( mid , frecvențele medii, voce...), lucru intalnit, de regula, la amplificatoarele mai scumpe, din gamele superioare.
Cablul de alimentare este produs de Hitachi...

De asemenea, detine intrare PHONO cu MM si MC ( cu comutator ) . Din nou, fata de modelele low cost, care detin doar MM ( Moving Magnet ) pe Phono, acesta are si MC ( Moving Coil ).

Inca un lucru important, ce se gaseste la amplificatoarele mai rasarite : MAIN IN / PRE OUT.
Cu alte cuvinte, putem folosi de la el doar partea finala cu un alt preamplificator sau folosim preampliful lui printr-un alt final audio ( putere ), mai ales datorita faptului că detine intrare PHONO cu MM si MC pentru pick-up-uri.

Acest model s-a vandut in afara cu 230 de dolari ( vezi ultima poză ), iar asta fara transport. Pana in Romania , ajunge la peste 300-350 de dolari mai mult ca sigur sau peste 1500 de lei garantat, dupa toate cheltuielile cu vama, transport , riscuri... , asadar prețul meu este putin peste 50% din valoarea lui reala, insa cel mai important, il VEZI / TESTEZI cand faci achizitia.

Vintage Teac Stereo amplifier.
Year of construction: 1989
2 x 75 watts - 8 ohms
Black 9 kg
Bass, Mid, Treble. CD direct.
Adjustable loudness, Rec. selector.
Inputs: Phono mm/mc, CD, tuner, tape 1/2, mic, main in.
Outputs: 2 pairs of speakers are switchable, pre out, phones.
Dimensions 435 x 132 x 383 mm

Poze ÎNTOTDEAUNA REALE, realizate în mare parte cu blițul, nu cum procedează alți domni pe Olx, oferind imagini dubioase, în semi-întuneric, din unghiuri ciudate, menite să mascheze unele lucruri...
Este decizia fiecăruia cum și de unde achiziționează.

Predare personală în Craiova cu PROBA aferentă sau livrare prin Fan Courier ( partener Olx ) , ÎNTOTDEAUNA cu VERIFICARE COLET înaintea plății.

* ACCEPT VERIFICARE LA INTERIOR ( înaintea vânzării ), la oricare amplificator din colecție. *

Așadar, vorbim despre *TRANSPARENȚĂ TOTALĂ. *

Înainte de livrarea prin curier, se va trimite pe WhatsApp filmuleț personalizat cu aparatul în funcțiune. Se vor auzi pe filmare:
- data realizării clipului video;
- numele mic al clientului care plasează comanda;
- localitatea ;
- SERIA PRODUSULUI.

De asemenea, la cererea clientului, putem proba produsul dorit ÎN DIRECT, prin VIDEOCALL pe WhatsApp.

Dumneavoastră decideți.

În acest fel, la primirea coletului, verificați seria produsului. Odată ce ea corespunde cu seria din filmuleț, aveți garanția că ați achiziționat un produs conform cu realitatea.

*Ambalarea tuturor produselor se realizează în DEPLINĂ SIGURANȚĂ, GARANTAT, inclusiv cea sanitară. Toate produsele sunt curățate în prealabil înainte de a fi expediate, așadar le veți primi curate, dezinfectate, fără mirosuri, etc.

* Mai CORECT, TRANSPARENT, CINSTIT de atât nu este posibil. *

La fel procedez cu ABSOLUT TOATE produsele livrate în țară deoarece doresc ca OLX să fie o platformă de achiziții de bunuri nu doar SIGURĂ, dar și CIVILIZATĂ.

Detalii / POZE suplimentare la 0731.775.771 ( V. Cosmin ) , WhatsApp sau în mesageria Olx. Orice întrebare civilizată este binevenită. Vă voi răspunde cu plăcere, în cel mai scurt timp posibil.

Chiar dacă nu achiziționați vreun produs de la mine și aveți unele neclarități, îndoieli sau pur și simplu doriți un sfat prietenesc în legătură cu achiziția unui alt produs de pe Olx, vândut de un alt domn, vă ajut cu drag și vă răspund întrebărilor dvs. Am o oarecare experiență în acest domeniu ( 20 de ani ) și vă pot ajuta să luați cele mai bune decizii în acest sens, unele care să se plieze nevoilor dvs.

* Muzica bună nu este doar un hobby, ea este PASIUNE , stil de viață, TERAPIE pură pentru suflet... ARTĂ. *

Vorba aceea :
* Passion for music comes first. Money... second place. * :)

* Vă mulțumesc anticipat pentru seriozitate și vă invit cu plăcere la audiții / cumpărături civilizate ! *

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din octombrie 2014.
Craiova
27.10.2021 09:54:36
160 vizualizari
0 persoane interesate
Produs utilizat
799 L

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!