Amplificator Thule IA 100 - audiophile stereo main in / pre out - Made in Denmark

* Foreign buyers in Romania or inside the European Union are welcome. I speak good English here or on the phone. If you order the product in Romania, using OLX site , you can open the package before payment, in front of the courier agent, so you can buy any audiophile or Hi-Fi product with maximum confidence ! Before sending the parcel to my customers, I'll send to you a video via WhatsApp where I'll mention the date, your first name and the product's serial number, no matter if you order the product in Romania or in the EU comunity. This is what I call seriousity & honesty.
Thank you ! *

Am rugamintea sa cititi in intregime continutul anuntului !
Contine informatii utile ( valoroase ) in special la finalul textului, lucruri care NU sunt oferite de catre majoritatea vanzatorilor de pe Olx.
Vă multumesc !

Thule IA100 - audiophile amplifier - made in Denmark, toti conectorii de pe spate sunt gold plated, MAIN IN / PRE OUT , stare excelentă, original 100% , rar la vânzare. Poate fi folosit, de asemenea, ca final sau preamplificator . Observati comutatorul de pe spatele lui...
Transformator toroidal mare + filtraj consistent de 40.000 uF ( 4 x 10.000 uF ) ...
Este singurul scos la vanzare pe Olx in momentul postarii anuntului.
Un produs ingrijit, neatins la interior, curat, pastrat si utilizat in conditii optime.
Proprietarul care si-a permis in anul 1995 sa achite 1000 de lire sterline sau echivalentul a 1500 de dolari americani ( 3000 de marci germane ), eventual 50 de salarii minime pe economie in Romania in acea perioada ( dolarul era foarte puternic, salariul minim in România fiind de aprox. 30 de dolari ) , pastrand acest exemplar in stare excelenta, este o dovada clara ca aparatul a fost in mainile unui pasionat in domeniul audio, o persoana educata care stie sa aprecieze calitatea.

Produsul prezinta doar câteva urme de utilizare minore. Componente audiofile de cea mai buna calitate la interior. Neatins !!!
Accept verificare sub "capota" ... :)

In pretul afisat se ofera o telecomanda noua, model smart, cu functie de invatare ( learning ) , gata programata pentru ce-i mai important : ON / OFF, Volume + / - . Doar sursele nu le schimba...

Specifications :

Power output: 2 x 100 watts per channel into 8 Ohms ; 2 x 150 watts per channel into 4 Ohms ;
Frequency response: 20Hz to 20kHz ;
Total harmonic distortion: 0.05% ;
Input sensitivity: 500mV (line) ;
Output: 500mV (line), 1V (Pre out) ;
Speaker load impedance: 4Ω to 8Ω ;
Dimensions: 420 x 95 x 290 mm ;
Weight: 12kg ;
Year: 1995 ;
Price: GBP £949 (1995) ;

Țara de proveniență : Mare Britanie ( Londra ).

Poze mele sunt reale, INTOTDEAUNA .

Preferabila este predarea cu proba aferenta sau poate fi expediat în țară, INTOTDEAUNA CU VERIFICARE COLET ÎNAINTEA PLĂȚII prin Fan Courier în parteneriat cu Olx.
In acest fel vorbim despre TRANSPARENȚĂ / SERIOZITATE MAXIMA(E) din partea mea, în calitate de pasionat de peste 20 de ani în domeniul audio. Astept acelasi lucru si din partea dvs.

* Înaintea expedierii coletului se va face un videoclip personalizat cu produsul in functiune, moment in care pe filmare se va auzi numele mic al clientului, orasul, data realizarii clipului video și cel mai important , va fi filmata SERIA PRODUSULUI in cadrul videoclipului.
Mai CORECT / ONEST de atat nu este posibil, mai ales ca aveti ocazia sa deschideti coletul la primire, ÎNAINTEA PLATII, verificand vizual produsul timp de maximum 5 minute ( intelegere agreata intre Olx si Fan Courier) , cat si seria lui, care va corespunde cu cea din filmulet. *

Sunt printre foarte putinii pasionati de domeniul audio care ofera toate aceste facilitati clientilor pe Olx , ceea ce conduce automat la un * RISC = 0 * atunci cand achizitionati orice produs din colectia mea. Eu DOAR AȘA LUCREZ .

Cost livrare prin curier ( in orasele unde curierul are sediu ) : aprox. 38-40 lei ( coletul va avea in jur de 14 kg ).

*** GARANTEZ o ambalare in deplina siguranta ! ***

Detalii suplimentare la 0731775771 ( V. Cosmin ) , WhatsApp sau in mesageria Olx. Orice intrebare civilizata este binevenita . Va voi raspunde cu placere, in cel mai scurt timp posibil.

Chiar daca nu achizitionati vreun produs de la mine si aveti oarecum neclaritati, indoieli sau pur si simplu doriti un sfat prietenesc in legatura cu achizitia unui alt produs de pe Olx vandut de un alt domn, va ajut cu drag si va raspund intrebarilor dvs. Am o oarecare experienta in acest domeniu ( 20 de ani ) si va pot ajuta sa luati cele mai bune decizii in acest sens, unele care sa se plieze nevoilor dvs.

* Muzica buna nu e doar un hobby...
Este PASIUNE , stil de viata, TERAPIE pură pentru suflet... ARTĂ... *

* Va multumesc anticipat pentru seriozitate si va invit cu placere la auditii / cumparaturi civilizate ! *

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din octombrie 2014.
Craiova
13.10.2021 23:24:23
181 vizualizari
1 persoane interesate
Produs utilizat
1899 L

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!