Amplificator Trio Kenwood KA-1500 - Made in Japan , ca nou.

* Foreign buyers in Romania or inside the European Union are welcome. I speak good English here or on the phone. If you order the product in Romania, using OLX site , you can open the package before payment, in front of the courier agent, so you can buy any audiophile or Hi-Fi product with maximum confidence ! Before sending the parcel to my customers, I'll send to you a video via WhatsApp where I'll mention the date, your first name and the product's serial number, no matter if you order the product in Romania or in the EU comunity. This is what I call seriousity & honesty.
Thank you ! *

Am rugămintea să citiți în întregime conținutul anunțului !
Conține informații utile, în special la finalul textului, lucruri care NU sunt oferite de către majoritatea vânzătorilor de pe Olx.
Vă mulțumesc !

TRIO-KENWOOD KA-1500 made in Japan, în stare excelentă, aproape ca nou din punct de vedere estetic, totul original, sunet excelent. Până si cablul de alimentare este japonez , produs de Hanai - Japan ( vezi poza ).

Pentru cine nu cunoaște, TRIO Kenwood inseamna un produs de o calitate excepțională, conceput de cele 3 companii partenere in anii '70 , printre care și Accuphase ( la origini... Kensonic ) cand se utilizau componente de cea mai buna calitate. Toate modelele suna bine, indiferent ca vorbim de seriile mici, care au 30-40 Watts / canal sau seriile mai mari ce ofera 60/80 Watts / canal. Oricum, muzica se asculta la un 2 x 10 Watts / canal prin niste boxe cu sensibilitate ridicata, asadar, indiferent ca avem 30 sau 80 Watts / canal, in final tot 2 x 10 Watts vom folosi...

Pentru cei care nu stapanesc bine aceste detalii tehnice :

La o putere de 2 x 10 Watts REALI scoși dintr-un amplificator, prin boxe bune, asculta si vecinii muzica...
Aici nu vorbim despre fantezii de 1000 Watts... NU exista asa ceva pentru auditiile de camera. Acele numere sunt gandite sa prosteasca / dezinformeze...

La prețul afișat se oferă cadou un produs de colectie, proveniență Londra, made in England / U.K.

Functionare excelenta, totul original, neatins.

Optic are un binemeritat 9,8 / 10.

Specifications :

Power output: 30 watts per channel into 8Ω (stereo)
Frequency response: 20Hz to 30kHz
Total harmonic distortion: 0.1%
Input sensitivity: 2.5mV (MM), 160mV (line)
Signal to noise ratio: 70dB (MM), 90dB (line)
Output: 160mV (line), 30mV (DIN)
Speaker load impedance: 4Ω to 16Ω

Weight: 7.2kg

Preferabila este predarea cu proba, dar poate fi trimis si in tara, nu inainte de a fi realizat un filmulet cu el in functiune , mini-videoclip in care va fi mentionata data realizarii acestuia cat si numele persoanei care plaseaza comanda , evitandu-se in acest fel suspiciunile ca inregistrarea video ar fi veche si nu ar reflecta intocmai prezentul... De asemenea va fi mentionata in clipul video si seria produsului pentru ca in momentul verificarii coletului la primire sa fie eliminata orice temere in ceea ce priveste autenticitatea produsului / produselor ce-mi apartin.

*** GARANTEZ o ambalare in deplina siguranta ! ***

Produsul va sta ca pe o perna de aer pe tot parcursul transportului... Am stilul meu unic de ambalare, asigurandu-ma ca bunul va fi maximum protejat. Materialul folosit la interior va fi foarte eficient impotriva socurilor, fiind de cel putin 10 de ori mai rezistent decat folia cu bule sau polistirenul ( care nu absoarbe socurile prea mult, el de fapt fiind destul de rigid si se crapa usor )...

În ultimele poze se poate observa pretul unui exemplar similar care se vinde pe Ebay cu 220 - 250 de Euro, adica peste 1100-1200 de lei + transport , asadar un total de aprox. 1300-1400 lei. Sa nu vorbim de riscuri, dar mai ales ca nu testezi produsul inainte sa-l achizitionezi...

Pretul meu este SUB jumatate, iar acest lucru vine la "pachet" cu alte avantaje :
- vezi, testezi, verifici, desfacem capacul pentru a va convinge ca este original la interior, finalii de asemenea. Nu prea mai exista pasionati în acest domeniu care sa ofere atat de multa TRANSPARENȚĂ.

* In plus de asta, la pretul afisat veti primi si un CADOU surpriza, made in England.

Poze ÎNTOTDEAUNA REALE, realizate în mare parte cu blițul, nu cum procedează alți domni pe Olx, oferind imagini dubioase, în semi-întuneric, din unghiuri ciudate, menite să mascheze unele lucruri...
Este decizia fiecăruia cum și de unde achiziționează.

Predare personală în Craiova cu PROBA aferentă sau livrare prin Fan Courier ( partener Olx ) , ÎNTOTDEAUNA cu VERIFICARE COLET înaintea plății.

Așadar, vorbim despre *TRANSPARENȚĂ TOTALĂ. *

Înainte de livrarea prin curier, se va trimite pe WhatsApp filmuleț personalizat cu aparatul în funcțiune. Se vor auzi pe filmare:
- data realizării clipului video;
- numele mic al clientului care plasează comanda;
- localitatea ;
- SERIA PRODUSULUI.

De asemenea, la cererea clientului, putem proba produsul dorit ÎN DIRECT, prin VIDEOCALL pe WhatsApp.

Dumneavoastră decideți.

În acest fel, la primirea coletului, verificați seria produsului. Odată ce ea corespunde cu seria din filmuleț, aveți garanția că ați achiziționat un produs conform cu realitatea.

*Ambalarea tuturor produselor se realizează în DEPLINĂ SIGURANȚĂ, GARANTAT, inclusiv cea sanitară. Toate produsele sunt curățate în prealabil înainte de a fi expediate, așadar le veți primi curate, dezinfectate, fără mirosuri, etc.

* Mai CORECT, TRANSPARENT, CINSTIT de atât nu este posibil. *

La fel procedez cu ABSOLUT TOATE produsele livrate în țară deoarece doresc ca OLX să fie o platformă de achiziții de bunuri nu doar SIGURĂ, dar și CIVILIZATĂ.

Detalii / POZE suplimentare la 0731.775.771 ( V. Cosmin ) , WhatsApp sau în mesageria Olx. Orice întrebare civilizată este binevenită. Vă voi răspunde cu plăcere, în cel mai scurt timp posibil.

Chiar dacă nu achiziționați vreun produs de la mine și aveți unele neclarități, îndoieli sau pur și simplu doriți un sfat prietenesc în legătură cu achiziția unui alt produs de pe Olx, vândut de un alt domn, vă ajut cu drag și vă răspund întrebărilor dvs. Am o oarecare experiență în acest domeniu ( 20 de ani ) și vă pot ajuta să luați cele mai bune decizii în acest sens, unele care să se plieze nevoilor dvs.

* Muzica bună nu este doar un hobby, ea este PASIUNE , stil de viață, TERAPIE pură pentru suflet... ARTĂ. *

Vorba aceea :
* Passion for music comes first. Money... second place. * :)

* Vă mulțumesc anticipat pentru seriozitate și vă invit cu plăcere la audiții / cumpărături civilizate ! *

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din octombrie 2014.
Craiova
27.10.2021 09:16:30
245 vizualizari
0 persoane interesate
Produs utilizat
649 L

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!