Filtrare anunturi

Pret

Utilizator

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Anunturi din Satu Mare

Vand SVS sound path SET 4 BUC

Set 4 buc,impecabile ca aspect.Elimina vibratiile,imbunatateste sunetul.Asa cum se vede se trimite in ambalajul original. Se poate folosi la orice model de subwoofer. Pret fix,se poate trimite prin curier. Cumparatorul plateste transportul.

Cablu subwoofer QED PERFORMANCE 6m

De vanzare acest cablu care se prezinta in conditie excelenta (ca nou).Lungime 6m.Are imprimat sensul de montaj. Se livreaza in cutia originala. Pret fix. Se poate trimite prin curier cu plata transportului la cumparator. Motivul vanzarii este ca nu mai folosesc subwoofer.

iFi Zen streamer

Cumparat de 3 saptamani de la Avstore, ca nou.

Kef Stand Performance Titanium Grey

Standurile se afla in stare impecabila. Se vand pentru ca am trecut la boxe de podea. Am cutiile originale cu care au venit. Unic proprietar. Predare personala sau prin curier. Relatii la telefon. Transportul se achita de cumparator.

KEF R3 Piano Black Gloss

Boxele au fost achizitionate de la AV Store in februarie 2023,deci sunt in garantie pana in februarie 2028. Arata si functiozeaza impecabil.Detin cutia si toate accesoriile cu care au venit. Au fost utilizate in conditii corecte fara exagerare si in camera fara fum de tigara sau animale de...

Filtrare anunturi

Pret

Utilizator

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Reclame