Filtrare anunturi

Pret

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Anunturile lui crisstiann

Technics SH8065 Equalizer

Super egalizator , stare excelenta, aspect 10/10. Pret negociabil. Componenta din colectia proprie.

Technics SLPS620A

Technics SLPS620A +(telecomanda). Stare impecabila, celula nu este obosita, citeste foarte bine si rapid CD original, CD-R, CDRW. Contine celebrul convertor MN6476 MASH si mecanismul CDM-4/19 in camp magnetic.Piesa din colectia proprie.

Standuri / Suporti boxe

Suporti modulari pentru boxe.Material foarte dur. Se pot folosi pentru boxe de studio, de podea sau normale. Se pot regla. Suporta boxe de la 25cm-70cm lungime si greutate pana la 40kg. Unghiul este de 15* astfel frecventele vor fi proiectate la 50-1.5m in functie de distanta ascultatorului....

Technics SEA1000+SUC1000MK2

SEA1000+SUC1000MK2 . Telecomanda, cablu220V, cablu audio preu-putere. Usoare urme de folosinta pe capac.

Standuri / Suporti boxe

Suporti boxe din lemn masiv. Spike-uri incluse. Vopsea-lac lucios de pian. Nou in ambalaj original.

Technics SBM300M2

Ofer boxele din colectia proprie. Stare buna. Cateva urme de folosinta care nu afecteaza performanta. Aspect 9/10 Pret usor negociabil. Exista o a2a pereche cu semne de uzura mai pronuntate la colturi spate si zgarieturi fine pe lacul de protectie (nu este perforatie in lac) iar un difuzor de medii...

✨ Technics SLPG5

Technics SLPG5, ultimul model de CDPlayer din gama medie produs de Technics. Citeste CD original ✔ , CD-R ✔ , CDRW ✔

✨ Technics (Precomanda)

Precomenzi. Se aduce pe comanda orice (sau aprox orice) model technics.Asigur ambalare corespunzatoare pentru transport, altfel ridicare personala. Se cere avans la confirmarea comenzii.

Technics SHGE90 Processor

Procesorul de sunet in stare excelenta tehnic si vizual.

Yamaha CX50/B6 Pyramid

Supercombinatie Yamaha HiFi. B6Pyramid de 2x200w + Preamplificator CX50 + 2x Boxe NSC200-300w. Urme usoare de folosinta(zgarieturi) pe putere, preamplificatorul impecabil, boxele impecabile. Nota: Preamplificatorul si Finalul beneficiaza de garantie europeana. Boxele, nu.

Technics SEA1000+SUC1000Reference

SEA1000+SUC1000 . TElecomanda, cablu220V, cablu audio preu-putere. Pret usor negociabil. Usoare urme de folosinta pe capac.

✨ Technics SBM300M2

Semne de folosinta. Una din calote putin sifonata dar nu infundata nu afecteaza auditia. Zgarieturi la suprafata lacului. Poze suplimentare la cerere.

Spike-uri pentru boxe / suporti

Doua seturi (8bucati) spike uri pentru boxe sau suporti boxe. Culoare magneziu. Inaltime 4cm. Inclusiv contrapiulita. Pretul este pentru 8bucati.

Technics SJMD100

Cap de serie in stare excelenta. Tehnic 10/10 , vizual 9.5/10. Se misca rapid. Se vinde cu telecomanda originala + cablu alimentare.

Filtrare anunturi

Pret

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Reclame