Filtrare anunturi

Pret

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Anunturile lui aluputi

Amplificator Technics SU-G700

Amplificatorul este impecabil din toate punctele de vedere. Functioneaza perfect, arata excelent. Detin cutia originala. Toate specificatiile tehnice se gasesc pe site-ul producatorului: https://www.technics.com/ca/products/grand-class/g700-series/su-g700.html Nu livrez, doar ridicare personala.

Streamer cu DAC Bluesound Node N130

Streamerul este in stare excelenta, atat optic cat si functional. Pozele sunt reale, ale produsului vandut. Detin cutia originala. Nu livrez, doar ridicare personala.

Set conectori boxe banane Jantzen

Setul este nou, nefolosit, si include 8 conectori. Bananele sunt placate cu aur si accepta cablu de pana la 4mm diametru. Nu livrez, doar ridicare personala.

Discman (walkman) Panasonic SL-SX430 MP3

Playerul functioneaza in regula, citeste discuri scrise pe PC. Prezinta urme de folosinta, pe care am incercat sa le fotografiez cat mai bine. Displayul care afiseaza numarul piesei nu functioneaza corect, lipsesc cateva segmente. Nu livrez, doar ridicare personala.

Discman (walkman) Philips EXP2546 MP3

Playerul functioneaza in regula, citeste discuri scrise pe PC. Prezinta urme de folosinta, pe care am incercat sa le fotografiez cat mai bine. Nu livrez, doar ridicare personala.

Filtrare anunturi

Pret

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Reclame