Anunturile lui aluputi

Pereche conectori cablu alimentare

Conectorii sunt noi, de calitate foarte buna, dupa cum se poate observa si in imagini.

Pereche cabluri boxe Van Damme Hi-Fi 2x 3.5m cu banane

Cablurile sunt in stare impecabila, cu banane in fiecare capat. Grosimea este de 2.5mm, lungimea este de 3.5m pentru fiecare boxa. Detalii pe site-ul producatorului: http://www.van-damme.com/vandamme_product/van-damme-up-lcofc-hi-fi-speaker-cable/

Cablu XLR interconnect Sommer Cable Galileo 238

Cablul este in stare buna si functioneaza fara probleme. La mufele rosii s-au rupt bucatele din plastic, vizibil in poze.

Cumpar boxe Sonus Faber Cremona Auditor

Ma intereseaza sa achizitionez o pereche de boxe Sonus Faber Cremona Auditor, impreuna cu standurile originale. Atat boxele cat si standurile trebuie sa fie in stare impecabila, fara defecte de orice natura si fara interventii.

Mufe RCA copie WBT

Mufele sunt noi, nefolosite. Sunt copii dupa WBT. Pretul este pentru toate cele 4 din imagini.

Streamer Raspberry Pi 3B+, HiFiBerry HAT S/PDIF, alimentare cu sursa liniara

Vand streamerul din imagini, e bazat pe un Raspberry Pi 3B+. Pentru iesirea digitala s-a utilizat un HAT HiFiBerry Digi+ Pro. Alimentarea e asigurata de o sursa liniara, Pi-ul fiind alimentat prin HAT. Carcasa este din aluminiu. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Raspberry Pi:...

Cablu RCA subwoofer Supra Sublink 2.7m

Cablul este nou, lungime 2.7 metri. Cablul utilizat este Supra Sublink, conectorii nu sunt de firma insa sunt de calitate ridicata.

Filtrare anunturi

Stare produs

Tip anunt

Utilizator

Pret

Cauta in descrieri

Nu Da

Ascunde produse muzica

Nu Da