Anunturile lui octakhan

Cablu alimentare OFC 80cm

Cablul este nou. Cablul este compus din 3 conductori OFC monofilar (solid) de 2.3mm diametru (4mm patrati suprafata sectiune). Mufele sunt cu terminatii placate cu rodiu. Cablul este finisat cu mesh MPDC-X si termocontractor. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.

Cablu alimentare OFC 70cm

Cablul este nou. Cablul este compus din 3 conductori OFC monofilar (solid) de 2.3mm diametru (4mm patrati suprafata sectiune). Mufele sunt cu terminatii placate cu rodiu. Cablul este finisat cu mesh MPDC-X si termocontractor. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.

Cabluri boxe Wireworld Solstice 8 bi-wire bi wire 2x3.4m

Cablurile se afla in stare absolut impecabila, au fost folosite foarte putin. Mufele sunt banane argintate cu masa redusa. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.

Cabluri audio custom

Va rog frumos sa cititi cu atentie anuntul ca sa economisim timp pe ambele parti. Execut orice fel de cabluri audio la comanda - orice lungime. Se pot face: - cabluri de alimentare gen IEC-Schuko - cabluri interconnect RCA-RCA, XLR-XLR, RCA-XLR, jack-RCA, jack-XLR, jack-jack, etc. - cabluri...

Cablu casti AKG mini XLR - jack 6.3" Viablue

Cablul este nou. Are 3 metri. A fost realizat din conductor Viablue cupru 5N argintat si ecranat, mufa jack Viablue si conector mini XLR Amphenol placat cu aur. Lipiturile s-au realizat cu fludor Oyaide SS-47. Cablul este finisat cu mesh MPDC-X. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier....

Cablu alimentare cupru OFC 1.5 metri mufe Supra

Cablul este nou, la fel si mufa Schuko, mufa IEC are niste urme de utilizare (a venit de pe un cablu folosit). Cablul este compus din 3 conductori OFC monofilar (solid) de 2.3mm diametru (4mm patrati suprafata sectiune). Mufele sunt Supra, placate cu aur. Cablul este finisat cu mesh MPDC-X si...

Cablu alimentare Supra LoRad MKII 2.5 1m

Cablul este nou. Exteriorul este finisat cu mesh MPDC-X si termocontractor. Mufele sunt cu terminatii placate cu rodiu. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier

Amplificator integrat Rotel RA-870

Ampliful se afla in stare practic impecabila din punct de vedere tehnic. Estetic se pot vedea mici urme de utilizare. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.

Vinyl vinil Sylosis - Conclusions of an Age 2021 editie limitata

Vinilul este nou, impecabil - nefolosit. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.

Kilimanjaro Darkjazz Ensemble - From The Stairwell 2xLP

Vinilul este nou si sigilat. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.

Amplificator Luxman LV 101

Amplificatorul se afla in stare practic impecabila atat tehnic cat si estetic. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client

Amplificator putere Rotel RB-956AX

Amplificatorul se afla in stare impecabila din toate punctele de vedere. A fost servisat profesional in 2017 in Germania. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.

Set boxe Mission 760i

Boxele se afla in stare practic impecabila atat tehnic cat si estetic (cu exceptia catorva mici urme). Poze reale curand. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client

Marantz PM-32

Ampliful functioneaza perfect. Are mici zgarieturi si alte urme de utilizare. Pret fix. Trimit oriune in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.

Suport stand stativ casti lemn nuc

Stativul este executat din lemn masiv de nuc. Este finisat cu bait fumuriu si lac. Se afla in stare impecabila. Dimensiuni: Baza - 150 x 125 mm Inaltime - ~266 mm Curbura sus la cel mai voluminos punct - 120 x 125 mm Greutate: 2040 g Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.

Cablu interconnect RCA QED Performance Graphite ITB argintat 1 metru

Cablul este nou. Mufele sunt ITB argintate. Pentru asamblare s-a folosit fludor Oyaide SS-47. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.

Accesorii vinyl vinil, husa, folie, sleeve, perie, slipmat pick up 12"

Diverse accesorii pentru vinil: - Slipmat Glowtronics - fosforescent/glow in the dark/regular - 60 ron bucata - momentan nu mai este (se poate aduce la comanda) - Folie PVC 0,15 mm, zdravana, de inalta calitate pentru outer sleeve vinil (pentru discuri de 12") - 2 ron bucata: • dimensiuni: 325 x...

Vinil Ne Obliviscaris - Forget Not - 2020 Picture vinyl

Vinilul este absolut impecabil. Este sigilat. Ne Obliviscaris - Forget Not (12", Ltd, Num, Pic) Label:Not On Label (Ne Obliviscaris Self-released) Cat#: none Media Condition: Mint (M) Sleeve Condition: Mint (M) Trimit oriunde in tara doar prin curier. Pret fix.

Vinyl vinil Imperial Triumphant - Alphavile white

Imperial Triumphant - Alphaville (2xLP, Album, Ltd, Whi) Label: Century Media Cat#: 19439774481 Media Condition: Mint (M) Sleeve Condition: Mint (M) Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.

Denon SC-F07B

Boxele functioneaza perfect. Au indoituri la muchii dupa cum se vede, si calota de la diful de bass de la una din ele este sifonata. Se mai pot vedea alte mici zgarieturi. Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier. Transportul este platit de client.

Filtrare anunturi

Pret

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da