Anunturile lui andrei_c.

Perie curatat vinil

Perie curatat placi de pick-up. Stare foarte buna, in cutia originala. Un model mai lat cu plus intre cele doua perii. Prefer contact telefonic.

Walkman Aiwa HS G21

Walkman Aiwa HS G21 plus casti Sony MDR 101 Stare de functionare buna, un oic lenes la redare cand e banda multa pe rola, ar trebui probabil o curea noua. Fabricat in Singapore. Atat castile cat si cassul au un aspect bun. Transport prin curier, nu trimit cu posta. Pretul transportului nu este...

Telecomanda JVC RM SE55U

Telecomanda JVC RM SE55U Functionala, nu a avut baterii curse, aspect bun, fabricata in Japonia. Nu trimit cu posta, transportul intra in sarcina cumparatorului. Pretul nu este nrgociabil.

Minidisc Denon DN M2000R

Minidisc Denon DN M2000R Porneste, invarte, nu cireste, afisaza error B2 deci se vinde ca defect pretul este fix transportul nu este inclus prefer contact telefonic, este poibil sa raspund greu la mesaje pe net.

Telecomanda Sony RM S755

Telecomanda Sony RM S755 Stare de functionare, probata cu camera mobilului. Aspect bun, ar necesita o curatare la exterior. pret fix, nu trimit cu posta. Prefer contact telefonic.

Filtrare anunturi

Stare produs

Tip anunt

Utilizator

Pret

Cauta in descrieri

Nu Da

Ascunde produse muzica

Nu Da