Anunturile lui florinpascu100

Inregistrari profesionale benzi magnetofon

Inregistrari profesionale pe benzi de magnetofon. În ultima perioada miscarea analogica a luat amploare, începând sa i se recunoască adevărata valoare in auditiile muzicale. Imprim in studio orice gen muzical pe benzi de calitate aduse numai si numai din Germania din surse verificate și...

Benzi magnetofon Maxell UD 35 90 (lot 27 buc)

Datorita numărului mare de solicitari in primele minute ale postării, am fost nevoit sa scot acest lot la licitație. (Lot vandut cu 160 lei bucata). Fac eforturi susținute pentru a satisface nevoile tot mai multor clienti si colaboratori orientați pe benzi Maxell, dar din păcate pietele vest...

Benzi magnetofon Akai WR 150-7, LN 150-7, AT-7L

Vand 3 benzi de magnetofon Akai in stare excelenta. Rezultatele la imprimare sunt excepționale. Benzile vin dintr-o colectie din Germania. Pretul este pe bucata. Fac eforturi susținute pentru a reuși sa aduc în tara benzi japoneze de calitate pentru colaboratori și pasionați. La cerere se pot...

Boxe Unitra 150 W SonyTechnicsAkaiPioneerPhilipsDenonAltusTonsilMaxell

Vând boxe Unitra 150 W în stare absolut excepțională. Boxe unicat în această stare, extrem de rare. Suspensiile difuzoarelor au fost fabricate si înlocuite în mod profesional de "Doktor Plattenspieler" (Nelu Fantazy) pe matrite (procedeu unic în tara) și practic aceste difuzoare nu mai au...

Digitalizare discuri vinil vinyl records benzi magnetofon placi pickup

Orice disc de vinil se transfera in formatele digitale actuale (cd audio, flac, wav, mp3 etc). Se lucrează pe scule de înaltă performanta, garantând calitatea maxima ce poate fi obținută din imprimare. Prețul variază funcție de ce se dorește.

Imprimari benzi magnetofon MaxellAkaiTdkOrwoAgfaBasfAmpexSonyScotchRmg

Imprimari in studio pe banda de magnetofon. Sursele audio folosite sunt de calitate excepțională. Cele digitale sunt redate de un DAC audiofil (exclus placi de sunet, cd playere, dvd playere etc.) iar cele analogice de pe Pickup profesional cu doza de mare precizie. Benzile folosite sunt ca noi...

Benzi magnetofon Maxell UDXL 35 180B Back coated

Vand benzi de magnetofon Maxell UDXL 35 180B in stare excelenta. Benzile au role de aluminiu și sunt cu prindere de tip nab. Recent aduse din Germania. Pretul este pe bucata.

Benzi test magnetofonMaxellAkaiTdkBasfAgfaRevoxRmgOrwoQuantegyAmpexRtm

Vând banda test pentru procesele de calibrare, reglare si etalonare a magnetofoanelor. Posibilitate reglare nivel de semnal, azimutare, bias si viteza banda pentru 19,05 si 9.5 cm/sec. Banda folosita este Maxell si conține pe side A 5 minute fix de frecventa 700 Hz la 0 db iar pe side B 5 minute...

Benzi magnetofon Philips

Vand lot benzi de magnetofon Philips LP13, LP15 si DP15 in stare ca noi. Au fost aduse din Olanda de la un colecționar. Benzile se imprima cristal.

Benzi magnetofon Scotch 3M 211

Benzi magnetofon Scotch 3M 211 în stare excepțională. Au aparținut unui colectionar suedez. Se imprima impecabil. Prețul este pentru o bucata. Diametru 18 cm. Mai sunt disponibile 2 bucati.

Pickup-Reglare/calibrareTechnicsDualSonyAkaiPioneerDenonThorensMarantz

Pentru o redare cât mai corecta a discurilor de vinil și pentru o uzura cât mai mica a dozei și a discurilor orice pickup are nevoie de o serie întreagă de reglaje. Reglez și calibrez la modul tehnico-stiintific profesional orice pick-up pornind de la cel mai simplu reglaj pana la cel mai...

Benzi magnetofon Maxell UDXL 3590B

Vând benzi magnetofon Maxell UD XL 35-90B în stare noua. Recent aduse din Germania. Prețul este pentru o bucata. Disponibile 10 buc. Urmeaza reînnoire stocuri.

Benzi magnetofon Maxell UD 35 180 nab

Vand benzi de magnetofon Maxell UD 35 180 in stare excelenta. Benzile au role de aluminiu și sunt cu prindere de tip nab. Recent aduse din Germania. Pretul este pe bucata.

Digitalizare benzi magnetofon MaxellAkaiTdkOrwoAgfaBasfRevoxRmgScotch

Orice banda de magnetofon se transfera in formatele digitale actuale (cd audio, flac, wav, mp3 etc). Se lucrează pe scule de înaltă performanta, garantând calitatea maxima ce poate fi obținută din imprimare. Prețul variază funcție de ce se dorește.

Standuri stative boxe raft

Execut la comanda standuri, stative pentru orice tip și orice mărime de boxe. Standurile vor fi finisate complet, și vor fi adaptate pentru orice dimensiune de boxa. Mai multe culori disponibile.

Benzi magnetofon Agfa PE36 18 cm

Benzi magnetofon Agfa PE36 în stare excepțională. Au aparținut unui colectionar suedez. Se imprima impecabil. Prețul este pentru o bucata. Diametru 18 cm. Mai sunt disponibile 2 bucati.

Benzi magnetofon PhilipsLP18

Benzi magnetofon Philips LP18 în stare excepțională. Au aparținut unui colectionar suedez. Se imprima impecabil. Prețul este pe pentru o bucata. Diametru 18 cm. Mai sunt disponibile 2 bucati.

Digitalizare discuri vinil Pickup

Transfer in format digital actual orice disc de vinil. Se lucrează pe scule de înaltă performanta, garantând calitatea maxima ce poate fi obținută din înregistrare. Prețul variază în funcție de ce se dorește.

Benzi magnetofon Maxell XL1 35 90B

Vând benzi magnetofon Maxell XL1 35-90B în stare noua. Recent aduse din Germania. Prețul este pentru o bucata. Disponibile 13 buc. Urmeaza reînnoire stocuri.

Benzi magnetofon Revox

Benzi de magnetofon Revox 26 cm in stare excelenta, recent sosite din Germania. Contin muzica country si rock and roll trasa de pe discuri. Sunt 2 benzi și o rola goala. Prețul este pentru o bucata. Nu au carcase. La achiziția ambelor bucati, rola goala este bonus. Se pot da si cele 3 role goale...

Filtrare anunturi

Stare produs

Tip anunt

Utilizator

Pret

Cauta in descrieri

Nu Da

Ascunde produse muzica

Nu Da