Filtrare anunturi

Pret

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Anunturile lui Atargatis46

Sony MDS-JB 920 minidisc player/recorder

Sony MDS-JB 920 minidisc player/recorder. Stare excelenta,usoare urme pe capac. Perfect functional atat pe play cat si pe record. Panou frontal de aluminiu. Se vinde impreuna cu telecomanda + 5 minidiscuri. Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!!!...

Minidiscuri cu carcasa diverse branduri

Stare excelenta,sunt verificate. Toate au carcasa. Pret: 7 lei/bucata Disponibile mai multe sute de bucati. ATENTIE! Vand minidiscuri,nu muzica. Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!!! Cer si ofer seriozitate.

Minidiscuri fara carcasa diverse branduri

Minidiscuri fara carcasa diverse branduri. Stare excelenta,sunt verificate. Pret: 6 lei/bucata cele de 74 min. 7 lei/bucata cele de 80 min. Disponibile mai multe bucati. ATENTIE! Vand minidiscuri,nu muzica. Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!!!...

Deck AIWA AD-F550

Deck AIWA AD-F550 in stare foarte buna si perfect functional. Mecanica foarte silentioasa. Pret:299 lei Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!!! Cer si ofer seriozitate.

Minidiscuri cu carcasa diverse modele

Minidiscuri cu carcasa diverse modele. Stare foarte buna,verificate. Atentie! Vand minidiscuri,nu muzica! Nu vand mai putin de 10 bucati! Pret: 7 lei/bucata. Trimit in tara doar prin curier. Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!

Minidiscuri TDK 80 min

Minidiscuri TDK 80 minute. Stare impecabila,carcase originale,curate fara etichete. Sunt goale,nu au muzica pe ele. Disponibile mai multe bucati. Pret per bucata:10 lei. Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!!! Cer si ofer seriozitate.

Minidiscuri Sony Color 80 minute

Minidiscuri Sony Color 80 minute. Stare impecabila,carcase originale,curate fara etichete. Sunt goale,nu au muzica pe ele. Disponibile mai multe bucati. Pret per bucata:10 lei. Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!!! Cer si ofer seriozitate.

Filtrare anunturi

Pret

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Reclame