Anunturile lui h_o_n_d_a

Hifiman HE4xx (Sundara)

Hifiman HE4xx (Sundara)

Vand casti Hifiman HE4xx folosite foarte putin, in stare excelenta. Vin insotite de cutie. Castile au aceleasi drivere ca Sundara si 99% acelasi sunet, am facut test A/B, diferenta de sunet fiind data doar de earpads diferiti. Au un sunet foarte dinamic si rapid.
Jds Atom amplificator de casti

Jds Atom amplificator de casti

Vand amplificator de casti Jds Atom, in stare excelenta dpdv tehnic si estetic, ca nou. Este un amplificator care pentru mine a ingropat Ifi Idsd Micro de exemplu. Face casa buna si cu IEM-uri sensibile. Se poate vinde impreuna cu casti Sennheiser HD600 sau Hifiman HE4xx.
Drop THX AAA 789 amplificator casti

Drop THX AAA 789 amplificator casti

Vand amplificator de casti Drop THX AAA 789. Vine insotit de cutie, pachet complet, acte de procenienta. Este in stare excelenta dpdv tehnic si estetic iar sunetul nu mai are nevoie de prezentare, high end fara discutii. Se poate vinde la pachet cu casti Hifiman HE4xx sau Sennheiser HD600.
Elac 207.2 negre insotite de cutiile originale

Elac 207.2 negre insotite de cutiile originale

Pretul este fix, boxele sunt intacte. Elac 207.2 negre, in stare excelenta, insotita de cutiile de transport originale. Boxele sunt 2,5 cai, suporta bi-wire/bi-amping. Nu sunt atinse difuzoarele sau ribboanele(problema des intalnita la multe Elac-uri sh), iar incintele sunt in stare excelenta atat...

Filtrare anunturi

Stare produs

Tip anunt

Utilizator

Pret

Cauta in descrieri

Nu Da

Ascunde produse muzica

Nu Da