Acest anunt este expirat!

boxe highend Dynaudio Focus 220-ii

Detalii anunt

Stare produs: Utilizat
Ultima modificare: 26.10.2018 16:54:11
Numar vizualizari: 1363

Pret

1600 EUR

Detalii vanzator

Vanzator: raimond
Oras: Bucuresti (Bucuresti)
trimite mesaj
apeleaza telefonic

Descriere produs

Se vand boxe highend Dynaudio Focus 220-ii. Boxele sunt in stare PERFECTA atat functional cat si estetic. Sunt boxe usor de condus de catre amplificatoare, Au un sunet puternic si foarte rafinat, audiofil, tipic modelelor de varf Dynaudio. Lucreaza perfect in camere cu suprafata cuprinsa intre 15mp si 50mp. Specificatii tehnice: putere-250w, greutate 19kg, dimensiuni (205 x 980 x 295)mm.

Cateva atuuri ale acestor boxe: tweeter cu fluid magnetic pentru o functionare liniara si puternica, soft-dome 28mm lipsit de rezonante ultrasonice asigura un sunet muzical, fara sibilante si tenta metalica. Bobina din aluminiu foarte usoara. Difuzoarele de medii-bas sunt Esotec+ de 17cm, MSP cone, asigura putere mare fara distorsiuni. Bobina de asemenea din aluminiu iar magnetii sunt de tipul extra strong ferrite care asigura controlul membranei pentru un bas puternic si controlat. Filtrul contine circuit de corectie a impedantei ce asigura amplificatoarele ca vor vedea boxa ca pe o sarcina usoara. Inductoare bobinate in aer, fara miez magnetic feros care introduce distorsiuni. Condensatori nepolarizati cu pierderi minime in dielectric. Zero compression resistors. Cabinet extra rigidizat care asigura lipsa rezonantelor tipice cutiilor de boxe.


Retele sociale

Distribuie aceasta pagina pe:

facebook twitter google+ linkedinVanzatorul accepta predarea personala
Vanzatorul nu accepta predarea personala
Vanzatorul accepta livrarea prin posta
Vanzatorul nu accepta livrarea prin posta
Vanzatorul accepta livrarea prin curier rapid
Vanzatorul nu accepta livrarea prin curier rapid
Navigand in continuare pe audioweb.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide notificarea | Detalii cookie-uri
gazduire web dezvoltare web