Infinity RS 2.5 ( shipping to EU )

Detalii anunt

Stare produs: Utilizat
Ultima modificare: 28.02.2016 20:23:18
Numar vizualizari: 2621

Pret

1800 EUR

Detalii vanzator

Vanzator: caesar_m3
Oras: Bucuresti (Bucuresti)
trimite mesaj
apeleaza telefonic

Modalitati livrare

personal
posta
curier rapid

Descriere produs

For sale, my beautiful pair of vintage Infinity Reference Standard 2.5 (RS 2.5) 3way speakers, in perfect condition and great working order ( pictures made by me). These speakers are a small part of my personal collection, and are all in 100% original condition. I accept payment via PayPal or bank transfer . I will ship anywhere in the European Union, via road freight service, with transit times of max 5 days, with safe packing provided by me. Phone number available for GSM calls, Facetime calls, iMessages, or Whatsapp , 24/7. References available upon request. Thank you.

Vand o pereche de boxe "Infinity Reference Standard 2.5" , in stare ireprosabila, model reprezentativ pentru perioada de glorie a producatorului Infinity .
Pe langa valorea pe care o poarta un produs ce a marcat istoria Infinity ( alaturi de fratele mai mare RS 4.5 ) , pentru pasionatii domeniului, Infinity RS 2.5 mai inseamna si faimoasele drivere "ribbon" EMIT ( Electromagnetic Induction Tweeters) si EMIM ( Electromagnetic Induction Midrange in dipole configuration).
Incintele se prezinta in stare IREPROSABILA , atat din punct de vedere tehnic cat si estetic ( nu prezinta urme de deteriorare sau semne ale unor socuri fizice). Provin dintr-un mediu de nefumatori si fara animale.
Sunt confectionate din lemn masiv de stejar, solutie care isi spune cuvantul in cele aprox. 60 kg pe care le cantareste fiecare boxa.
Pentru ca orice achizitie din acest domeniu este una supusa subiectivitatii, boxele se pot viziona, testa si asculta cu orice echipament din dotarea clientului ( sau a mea), in Bucuresti , la cerere.Trimite un mesaj

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici.
Click aici pentru autentificare.

Daca inca nu ai un cont, inregistreaza-te gratuit!


Vanzatorul accepta predarea personala
Vanzatorul nu accepta predarea personala
Vanzatorul accepta livrarea prin posta
Vanzatorul nu accepta livrarea prin posta
Vanzatorul accepta livrarea prin curier rapid
Vanzatorul nu accepta livrarea prin curier rapid
Navigand in continuare pe audioweb.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide notificarea | Detalii cookie-uri
gazduire web dezvoltare web