Oyaide Neo d+ USB Class S

Detalii anunt

Stare produs: Nou
Ultima modificare: 01.12.2019 17:46:49
Numar vizualizari: 253

Pret

349 RON

Detalii vanzator

Vanzator: team8
Oras: Bucuresti (Bucuresti)
trimite mesaj

Modalitati livrare

personal
posta
curier rapid

Descriere produs

Lungime 2m, ambalaj original.
Cablu USB Oyaide, de clasa profesionala, calitate înalta, potrivit pentru DJ-i, muzicieni sau ingineri de sunet, ideal pentru conectarea interfetelor, laptopurilor, echipamentelor DJ sau a sistemelor audio Hi-Fi de acasa.
Acesta a fost proiectat pentru o transmisie de date fara probleme în structura sistemului software si hardware. Designerii cablului au avut o abordare pentru a proteja semnalul de zgomotele externe si interne prin unde electromagnetice si pentru a-ti controla conductivitatea electrica si permitivitatea.
De asemenea, au realizat cu atentie o potrivire a impedantei de ajustare prin tehnologie avansata, luând în considerare pitchul, diametrul si firul conductorilor. Pentru a transmite o magistrala serioasa la viteza ridicata, cablul prezinta un conductor de cupru de calitate superioara PCOCC, care are un diametru de doua ori mai gros decât cablul obisnuit pentru o transmisie puternica de date; protectie dubla cu piese protejate individual; izolator de poliolefina si exterior din elastomeri termoplastici.
Arhitectura plana a cablului previne pierderea de semnal cauzata de îndoirea cablurilor, schimbarea impedantei si capacitatii electrostatice.
Protejeaza semnalul de zgomote externe / interne si unde electromagnetice prin combinarea mantalei exterioare TPE si a ecranului dublu. Contactele conectorilor USB sunt realizate din aliaj de bronz cu placare cu platina + rodiu, care îmbunatateste durabilitatea si stabilitatea conectorilor. Cablul este compatibil USB2.0 (HI-SPEED). Viteza de transfer: maximum 480 Mbps.

http://www.neo-w.com/english/d_usb-2.htmlTrimite un mesaj

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici.
Click aici pentru autentificare.

Daca inca nu ai un cont, inregistreaza-te gratuit!


Retele sociale

Distribuie aceasta pagina pe:

facebook twitter google+ linkedin
Vanzatorul accepta predarea personala
Vanzatorul nu accepta predarea personala
Vanzatorul accepta livrarea prin posta
Vanzatorul nu accepta livrarea prin posta
Vanzatorul accepta livrarea prin curier rapid
Vanzatorul nu accepta livrarea prin curier rapid
Navigand in continuare pe audioweb.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide notificarea | Detalii cookie-uri
gazduire web dezvoltare web