Audioquest COFFE–Cablu digital HDMI

Pret de lista: 469 Euro
Pretpromo: 422 Euro
Dealer autorizat, comercializam toata gama de produse AudioQuest!
Va rugam sa ne contactati pentru oferte particularizate . Daca gasiti pret mai mic decat la noi, va rugam sa ne transmiteti link-ul cu pagina respectiva . In acest caz incercam sa va oferim un pret mai avantajos pentru dumneavoastra.
Oferim discount pentru comenzi mai mari.

NEW: FREE CABLE BURN-IN* - La cerere pentru clientii care nu mai au rabdare sa astepte cel putin 2 ani pentru rodarea cablului.

Lungime –0,6 m
Disponibil in stoc (pe baza de comanda se poate si in alte dimensiuni)
DESCRIERE
Coffee HDMI folosește conductoare cu miez solid solid argintat cu 10%, dar introduce și sistemul dielectric-Bias AudioQuest (DBS, brevetele US 7.126.055 și 7.872.195 B1). DBS asigură o scădere a planului de zgomot perceput și o creștere a contrastului dinamic, păstrând toate nuanțele și texturile subtile ale semnalului audio.
TEHNOLOGII FOLOSITE
-4K/8K (Cablurile HDMI de mare viteză udioQuest 18Gbps au lățimea de bandă necesară pentru videoclipuri de până la 8K / 30 (8 biți, 4: 2: 0), care are o rezoluție de 7680 x 4320 (peste 33 de milioane de pixeli) la până la 30 de cadre pe secundă. (fps). 24 și 30 fps sunt ratele cadrelor pentru aproape toate filmele și multe emisiuni TV.)
-HARD-CELL FOAM INSULATION
 eARC (Capabilitățile ARC anterioare ale hardware-ului HDMI sunt maxime cu un sunet surround cu 5 canale pierdut (comprimat). Nu numai că toate generațiile de cabluri HDMI AudioQuest „cu Ethernet” acceptă ARC, dar pentru a asigura performanțe audio superioare, perechea conductor-canal ARC este controlată intern pentru direcție, rulând în direcția opusă din cele 4 perechi care transportă informații. la televizor. Hardware-ul HDMI 2.1 viitor acceptă canalul de întoarcere audio îmbunătățit (eARC), care mărește lățimea de bandă dramatic pentru a suporta audio multicanal de înaltă rezoluție necomprimat și fără pierderi, inclusiv Dolby TrueHD și Atmos și DTS-HD Master Audio și DTS: X. Toate cablurile HDMI AudioQuest „ cu Ethernet ”au conductorii și lățimea de bandă necesară pentru capacitățile sonice îmbunătățite ale eARC.
-CARBON-BASED 3-LAYER NOISE-DISSIPATION SYSTEM (NDS)
 HDR (Cablurile HDMI de mare viteză AudioQuest de 18 Gbps acceptă o gamă dinamică înaltă (HDR) și HDR dinamic. Conținutul HDR extinde contrastul imaginii pentru negrii negri și albii / evidențiații mai strălucitori, precum și o saturație și luminozitate mai mare a culorilor. HDR dinamic (HDR 10+ și Dolby Vision, de exemplu) permite optimizarea cadru-cadru HDR, mai degrabă decât setările HDR care sunt fixate pentru întregul program.
 18G (Toate cablurile HDMI de mare viteză AudioQuest 18 Gbps sunt garantate să aibă lățimea de bandă de 18 Gbps necesară pentru caracteristici convingătoare, cum ar fi video 8K / 30, imagini HDR (rază dinamică înaltă) și eARC (canal de întoarcere audio îmbunătățit).
-SOLID 100% PERFECT-SURFACE SILVER (PSS) CONDUCTORS
-DIELECTRIC-BIAS SYSTEM WITH RADIO FREQUENCY TRAP
-HIGH SPEED DATA CAPACITY
-DIRECTIONALITY-HDMI

Produsul este nou si vine insotit de factura.
Pentru mai multe detalii, neclaritati sau recomandari va rugam sa ne contactati prin mesageria Audioweb, Watsapp sau Telefonic la nr. de tel: 0723.074.286
Ne gasiti si pe pagina noastra de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/incablewetrust
Pentru a putea onora comenzile dvs efectuate prin intermediul acestui site avem nevoie de numele, prenumele dvs., adresa de email, numarul de telefon, adresa de livrare. Prelucram aceste date ca sa va putem identifica, livra produsele comandate si sa putem emite factura fiscala conform legilor in vigoare. Refuzul de a furniza aceste date conduce la imposibilitatea onorarii comenzilor dvs.

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din iunie 2020.
Bucuresti
30.06.2020 21:42:41
122 vizualizari
0 persoane interesate
Produs nou
422 €

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!