Boxe standfloor KEF Q3

Boxe standfloor made in UK cu 2 cai. difuzoare concentrice, 8 ohm, iesiri aurite pentru conectare bi-wired, porturi bass-reflex pe fata. Fara nici o interventie la diuzoare sau la drivere sau crossovere. Forma volumetrica inovativa, patentata KEF, care impreuna cu cabinetul in lemn masiv, dintr-o singura bucata, asigura un bass "greu", asezat, profund, fara sa "bubuie" ca boxele comerciale, destinate reproduceii muzicale clubbing. Tweeterul, plasat in centrul acustic al conului wooferului, are bobina comandata si racita in ferro-fluid.
Sunetul este muzical, tridimensional, detaliat, de mare rezolutie, profunzime, precizie, separatie excelenta a instrumentatiei.
Boxele KEF Q3 sunt dedicate audiofililor, pentru auditii muzicale, muzica clasica, instrumentala. Piese muziale interpretate in special vocal, sau instrumental, precum pian sau vioara, suna ca intr-o sala de concerte.
Specificatii:
Impedanta: 8 ohm
Sensibilitate : 91 dB
Putere neesara : 15 - 120 W
Greutate : 11,5 kg / buc.
Dimensiuni : 81,2 x 23,2 x 33,7 cm.

Boxele au fost folosite mai ales pentru muzica clasica, impreuna cu un amplificator englezesc Arcam A65 Diva, intr-un mediu curat,de nefumatori.
Predare personala doar in Bucuresti, cu auditie la domiciliul meu.NU trimit in tara.

Detalii anunt

Membru din octombrie 2020.
Bucuresti
09.11.2020 00:17:58
677 vizualizari
1 persoane interesate
Produs utilizat
1850 L