Casete audio noi type I Recording the Masters

Comercializam casete audio noi Recording the Masters. Produsele vin insotite de factura. Suntem distribuitorii oficiali in Romania ai producatorului.

Preturile pornesc de la 33 lei pentru o caseta Fox C60 sau 299 lei pentru o cutie de 10 casete de 60 minute. Sunt disponibile in stoc atat casetele de 60 minute Fox C60, cat si cele de 90 minute Fox C90.

Pentru mai multe detalii, neclaritati sau recomandari va rugam sa ne contactati prin mesageria Audioweb, email, telefonic sau prin Whatsapp la nr. de tel:0735.687.000.

Ne gasiti si pe pagina noastra de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/audioland.ro/.

Produsele pot fi achizitionate si direct de pe site-ul nostru https://www.audioland.ro, cu plata online prin card bancar sau ramburs. Expediere prin curier rapid oriunde in tara.

Pentru a putea onora comenzile dvs efectuate prin intermediul acestui site avem nevoie de numele, prenumele dvs., adresa de email, numarul de telefon, adresa de livrare. Prelucram aceste date ca sa va putem identifica, livra produsele comandate si sa putem emite factura fiscala conform legilor in vigoare. Refuzul de a furniza aceste date conduce la imposibilitatea onorarii comenzilor dvs.

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din aprilie 2021.
Bucuresti
24.06.2021 20:27:10
264 vizualizari
0 persoane interesate
Produs nou
33 L

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!