Cyrus PSXR - sursa

Categorie: Power conditioner
Brand: Cyrus
Stare: Produs utilizat
Cyrus PSXR - sursa , se prezinta ca nou , folosit foarte putin.

Este un fapt larg acceptat în cercurile audio de înaltă calitate că designul sursei de alimentare reprezintă o mare parte din calitatea generală percepută a sistemului hi-fi. Cyrus PSX-R este o sursă de alimentare DC complet reglată de 300 W, concepută pentru a spori performanța produselor Cyrus partenere atunci când este utilizată ca supliment opțional. Cu conectivitatea sa inteligentă, PSX-R își ajustează automat parametrii de ieșire pentru a se potrivi cu componenta Cyrus parteneră.

Un transformator toroidal de 300 VA cu o capacitate enormă de livrare a curentului formează capătul frontal al PSX-R. Condensatorii rezervor cu folie cu fante de 30.000 de microfarad asigură că ESR foarte scăzut și lățimea de bandă largă sunt prezentate etapei de reglare a modului liniar care urmează. Simetria ca obiectiv de proiectare stabilită în gama Cyrus continuă să fie o caracteristică topologică importantă a acestui amplificator DC cu lățime de bandă duală largă, care funcționează ca un regulator liniar de tensiune într-o manieră identică pentru părțile pozitive și negative ale PSX-R.

Tranzistoarele de putere cu dublă ieșire cu partajare a curentului asigură un răspuns rapid în furnizarea curentului solicitat de la unitatea Cyrus parteneră. Amplificatoarele cu câștig ridicat cu zgomot redus, într-un design adecvat, asigură o reglare remarcabilă a sarcinii și a liniei oferite de PSX-R.

Natura inteligentă a circuitelor de control încorporate în PSX-R nu numai că percepe cerințele componentei Cyrus partenere, ci și renunță la controlul pornirii acelei unități pentru a permite funcționarea ergonomică a sistemului. În același timp, acest circuit elegant protejează împotriva funcționării defectuoase a PSX-R dincolo de parametrii proiectați.

Conexiunea la unitatea Cyrus parteneră se realizează printr-un ansamblu de cablu XLR de calitate care asigură o cuplare strânsă și pierderi minime în transferul eficient și rapid de energie. În toate cazurile, cu excepția aplicațiilor cu curent ridicat, PSX-R poate fi adăugat în sistem fără nicio modificare a componentelor existente și prin simpla conectare a unității. În aplicațiile cu putere redusă, cum ar fi playerele CD sau DVD, adăugarea PSX-R oferă o putere externă foarte stabilă, cu inerție masivă, care asigură o funcționare ideală asemănătoare bateriei pentru astfel de unități. În aplicațiile de mare putere, pe de altă parte, PSX-R, în timp ce stabilește o sursă de tensiune foarte rigidă în spatele amplificatorului de putere, inhibă cu succes distorsiunile legate de rețea și vârfurile de încărcare să ajungă la liniile de semnal ale amplificatorului.

Carcasa ușoară turnată sub presiune de calitate a lui Cyrus PSX-R are o multitudine de avantaje atât electric, cât și mecanic. Designul radiatorului integrat îmbunătățește eficiența termică, permițând un raport mai mare între performanță și dimensiune. În plus, natura nerezonantă a aliajului minimizează efectele microfonice, în timp ce compoziția sa neferoasă oferă un scut eficient împotriva perturbațiilor electromagnetice externe. Acest lucru elimină, de asemenea, cuplarea câmpurilor magnetice parazite ale transformatorului de putere la circuitele audio sensibile.


Dimensiuni (HxLxD) în mm
73x215x360

Greutate
6 kg

Contacteaza vanzatorul

Esti interesat de anuntul Cyrus PSXR - sursa?
Autentifica-te sau inregistreaza-te gratuit pentru a trimite un mesaj vanzatorului!

Detalii anunt

Membru din decembrie 2012.
Iasi
02.05.2022 14:29:05
630 vizualizari
2 persoane interesate
Vanzator privat
300 €

Contacteaza vanzatorul

Esti interesat de anuntul Cyrus PSXR - sursa?
Autentifica-te sau inregistreaza-te gratuit pentru a trimite un mesaj vanzatorului!