DENON AVR-3311 Receiver 7.2 7x165W Hi-End HDMI NET Preț CATALOG5000Lei

DENON AVR-3311

Suportă și aplicație pe Telefon.

Calitate AUDIO de excepție.

Se asigură orice PROBĂ.

Aici găsiți toate detaliile și prețul 5000 Lei de MAGAZIN:
https://www.denon.ro/ro/product/homecinema/avreceiver/avr3311

https://www.compari.ro/amplificator-c3646/denon/avr-3311-p43294227/

Receiverul A/V AVR-3311, cu HDMI versiunea 1.4 poate fi conectat la tv si la alte dispozitive care suporta video 3D. Acest receptor suporta nu numai Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio si alte formate audio HD, dar, de asemenea, Audyssey DSX pentru o expresie larga, spatiala extrem de realista la stanga si la dreapta, precum si pe verticala si pe orizontala in partea din fata, permitandu-va sa experimentati o ambianta 3D reala video si audio. AVR-3311 este de asemenea echipat cu Caracteristici de retea care va ofera un continut on-line variat, facand din acest receptor A/V nu numai inima unui home theater, dar si modalitatea prin care, in orice moment, puteti sa va bucurati de muzica preferata la domiciliu
Funcţii noi
App pentru telecomanda Denon pentru iPhone, iPod Touch si iPad
Airplay wireless streaming muzica (necesita upgrade de software, contra unei taxe; click aici pentru mai multe informatii)
Tehnologie 3D pass-through (trecere)
Suporta HDMI 1.4a cu 3D, canal Audio Return, Deep Color, 'xvColor', Auto Lipsync si functie de comanda HDMI
Lecturare directa pentru iPod si iPhone prin USB
Iesire duala HDMI (selectabila)
Procesare Audyssey DSX
Amplifica capabilitatea retelei: Radio Internet si streaming in retea audio/ foto prin Ethernet/ suport on-line aplicatie Flickr/ FLAC HD format audio de inalta rezolutie/ Compatibil cu Windows® 7 si control web
Telecomanda pre memory cu Glo-key
Redare iPod si iPhone pentru Zona 2/ Zona 3
Ghid de instalare prin telecomanda
Iesire preout pentru doua subwoofere
Solutie HD cu cablu unic
Suporta HDMI 1.4a cu canal Audio Return
Toate sursele sunt imbunatatite pana la 1080p
Intrari 6 x HDMI/ Iesiri 2 x HDMI cu GUI (Graphical User Interface)
Solutii tehnologice de varf Denon
Calitate si putere identice, pentru toate cele 7 canale (165 W x 7)
Sursa de alimentare stabila pentru redare de calitate a sunetului si a imaginii
Circuit Dynamic Discrete Surround, DDSC-HD
Suport audio de inalta definitie, Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio
Suportă procesare Dolby Pro Logic IIZ
Convertor si demultiplicator i/p pana la 1080p (inclusiv demultiplicare & egalizator video HDMI-HDMI)
Conectivitate & expandabilitate viitoare
Mod Party
Functie de repartizare a amplificatorului pentru versatilitate in utilizarea AVR-3311 pentru diferite scopuri
Capabilitate 3 surse / 3 zone
Utilizare simpla
GUI prin intermediul iesirii HDMI (de pana la 1080p)
Volum Dinamic Audyssey, pentru corectie in timp real a volumului
Audyssey MultEQ XT si configurare automata
Afisaj fluorescent pe 2 linii pe panoul frontal
Functie temporizare Sleep timer
Altele
Suport pentru comanda AMX, Crestron 'terta parte'
Configurare PC si iPhone prin Ethernet (web control)
Consum de energie scazut: 0,1 W (standby)

7 canale de putere egala reprezinta o caracteristica utilizata in amplificatoarele Denon, cu scopul conectarii independente a 7 difuzoare, care nu necesita amplificatoare separate conectate prin mufa preout. Aceasta caracteristica completeaza modurile de sunet Dolby Digital EX si DTS ES. Ca sa suporte formate surround 7.1, amplificatorul permite conectarea celei de-a doua boxe 'surround spate' - care completeaza boxa surround spate aflata initial acolo pentru 6.1 - direct din amplificatorul principal, fara sa adaugati un amplificator de putere. Amplificatorul are incorporat amplificatoare interne separate, ca sa alimenteze fiecare canal independent. Acest sistem asigura cele 6 canale majore din fata stanga si dreapta, centru, surround stanga si dreapta, surround spate stanga si dreapta. Astfel se permite la iesire aceeasi putere, oferind un mediu echilibrat pentru sunet surround.

Procesare ALPHA
Prelucrarea ALPHA este prima formula tehnica din lume pentru reproducerea unei forme de unda analogice din reproducerea de date pe 16-bit in 20 bit. Procesorul ALPHA interpoleaza datele digitale inregistrate pe un CD si le reproduce intr-o forma de unda care este foarte aproape de modul in care aceste semnale muzicale ar arata intr-o forma de unda analogica naturala.

Audyssey MultEQ-XT cu Dynamic EQ
Instalare si egalizarea automata a sunetului in camere EQ cu Audyssey MultEQ XT
Nou dezvoltatul automat de calibrare cu MultEQ XT permite o reglare mai precisa la configuratia utilizata a boxelor si a locuintei. Acesta detecteaza numarul boxelor conectate la amplificator si daca exista conexiune la boxa full-range, sateliti sau subwoofere. Daca un subwoofer este conectat, Audyssey MultEQ XT furnizeaza frecventa optima de tranzitie intre satelit si/sau subwoofer. Polaritatea fiecarei boxe este verificata si utilizatorul va fi avertizat in cazul in care este vreo boxa defazata de celelalte boxe. Distanta dintre fiecare boxa si pozitia principala de ascultare este masurata si intarzierile sunt setate astfel incat sunetul de la fiecare boxa ajunge simultan cu celelalte sunete la pozitia de ascultare. In sfarsit, Audyssey MultEQ XT actioneaza la nivelul de redare al fiecarei boxe si regleaza volumul astfel incat nivelurile sunt aceleasi peste tot.

Dupa o masurare precisa a interactiunii dintre boxele individuale este facuta corectia camerei. Cum la fiecare zona se produce o schimbare a raspunsului in frecventa al fiecarei boxe, raspuns care difera foarte mult de la un loc la altul, este important sa fie masurata fiecare boxa in cateva locatii in zona de ascultare. Acest proces trebuie facut chiar si cu un singur ascultator. Masurarea la o singura locatie nu este reprezentativa pentru problemele acustice din interiorul camerei si, in cele mai multe cazuri, duce la o deteriorare a performantei generale. Audyssey MultEQ XT este o tehnologie unica ce furnizeaza o corectie a camerei pentru mai multi ascultatori intr-o zona de ascultare mare. Aceasta se realizeaza in diferite puncte din spatiu pentru datele colectate de catre diferitele boxe combinate si in final se face o corectie pentru care efectele acustice minimizeaza camera si regleaza rezolutia frecventei perceptiei umane. In plus, corectia MultEQ XT se face pe ambele frecvente asa cum sunt aplicate la perioadele de timp in scopul evitarii erorilor la corectie.

Beneficiile unice ale Audyssey MultEQ XT sunt:

1. Corectia camerei functioneaza datorita masuratorii multipunct, nu numai la un punct de masurare, dar egalizeaza o zona de ascultare intreaga.
2. Utilizarea de filtre FIR cu alocarea dinamica a frecventei permite egalizarea raspunsului in frecventa pana la 20 Hz.
3. De asemenea egalizeaza raspunsul in frecventa al subwooferului activ.
4. Corectiile sunt in frecventa cu niciun impact negativ asupra intervalului de timp (EQ parametrice si grafice cu filtre IIR la apel).
5. MultEQ XT corectat in contrast cu EQ parametrice si grafice.

Egalizor Cinema
Sunetul filmelor inregistrate in Dolby Digital, DTS sau alte formate amplifica gama de inalta frecventa datorita unor boxe frontale, amplasate in spatele ecranului. Daca acest sunet este reprodus in 'home theater' fara corectie, gama de inalta frecventa este prea puternica. Amplificatoarele Denon dispun de un egalizator Cinema pentru corectarea acestor componente de inalta frecventa, astfel ca sunetul este mai clar si mai usor de ascultat. (Pentru moduri Dolby Digital, Dolby Pro Logic II si DTS surround)

D.D.S.C. HD Digital
DDSC-HD pentru reproducerea de inalta calitate si definitie a sunetului: DDSC (Dynamic Discrete Surround Circuit)-HD (High Definition) Digital este o configuratie de circuit special conceputa de Denon, in care toate elementele procesorului surround sunt optimizate prin utilizarea de componente discrete de inalta performanta, incluzand convertoare separate a/c si c/a, cu decodare surround HD DSP.

Dolby Digital EX
Intr-un cinematograf, coloanele sonore care au fost codificate prin tehnologia Dolby Digital surround EX sunt capabile sa reproduca un canal suplimentar care a fost adaugat in timpul mixarii programului. Acest canal, numit 'surround spate', plaseaza sunete in spatele ascultatorului, suplimentar canalelor disponibile in prezent fata stanga, fata centru, fata dreapta, surround dreapta, surround stanga si subwoofer. Canalul suplimentar ofera oportunitatea unei mai detaliate focalizari in spatele ascultatorului si aduce mai multa profunzime, ambianta spatiala si localizare a sunetului ca niciodata inainte. Dolby Digital EX nu este disponibil in sistemul fara boxa/e surround spate.

Decodor Dolby Digital
Dolby Digital este formatul semnalului digital multicanal dezvoltat de Dolby Laboratories. Dolby Digital consta in pana la "5.1" canale - fata stanga, fata dreapta, centru, surround stanga, surround dreapta si un canal suplimentar exclusiv rezervat pentru efecte de sunet profund de bas (Low Frequency Efects - LFE - canal, numit si canal ".1", continand frecvenţele joase de pana la 120Hz).

Spre deosebire de formatul analogic Dolby Pro Logic, principalele canale Dolby Digital poate sa contina toate informatii de sunet full range, de la cel mai mic bas pana la cele mai inalte frecvente - 22kHz. Semnalele din fiecare canal sunt diferite de celelalte, permitand formarea de imagini sonore evidentiate si Dolby Digital ofera o gama dinamica extraordinara, de la cele mai puternice efecte de sunet la cele mai silentioase si fine sunete, fara zgomot si distorsiuni.

Dolby Pro Logic II
Decodorul Dolby Pro Logic ll reproduce sunet surround dinamic pe 5.1 canale din surse cu 2 canale, cum ar fi TV, video si CD-uri. Dolby Pro Logic ll foloseste tehnologia decodificare matriceala, care a fost dramatic imbunatatita peste Pro Logic. Cu Pro Logic II, de exemplu, canalele Surround sunt in stereo in loc de doar mono cu Pro Logic si redarea acopera intreaga gama de frecvente in loc de maxim 7kHz cu Pro Logic. Aceste imbunatatiri va permit sa va bucurati de o mare varietate de surse cu 2 canale, cu efecte interesante de sunet surround pe 5.1-canale. In Dolby Pro Logic ll exista un mod Movie (* 1), care creeaza un camp de sunet pentru filme, un mod Music care face acelasi lucru pentru muzica si o emulatie Pro Logic care reproduce efectele de sunet in modul in care o face Pro Logic convenţional.

Dolby Pro Logic II Music: modul muzical creeaza o ambianta surround bogata livrata la subwoofer, optimizand efectele in partea din spate. Acest mod poate fi utilizat numai cu surse audio pe 2 canale. .

Dolby Pro Logic II Cinema: modul Cinema este optimizat pentru filme sau programe cu coloane sonore Dolby Surround. Acest mod este, de asemenea, adecvat pentru utilizarea cu jocuri video.

Dobly Pro Logic II Game: modul de joc a fost implementat pentru a se asigura ca impactul bas din efectele pur surround sunt pe deplin livrate la subwoofer, optimizand efectele spate. Acest mod poate fi utilizat numai cu surse audio pe 2 canale.

Dolby Pro Logic IIx
Dolby Pro Logic IIx este o extensie a tehnologiei Dolby Pro Logic II. Acest algoritm foarte sofisticat proceseaza continutul stereo nativ si 5.1 canale pentru a produce 6.1 sau 7.1 canale de iesire. Nici Dolby Pro Logic IIx nu este disponibil in sistem fara boxe surround spate.

Dolby Pro Logic IIx Music: modul muzical creeaza o ambianta surround bogata livrata la subwoofer, optimizand efectele in partea din spate. Acest mod poate fi utilizat numai cu surse audio pe 2 canale.

Dolby Pro Logic IIx Cinema: modul Cinema este optimizat pentru filme sau programe cu coloane sonore Dolby Surround. Acest mod este, de asemenea, adecvat pentru utilizarea cu jocuri video.

Dolby TrueHD
Dolby TrueHD este un codec audio, fara pierderi, pentru inalta rezolutie audio de pana la 8 canale. Suporta rate de 24-bit si de esantionare de pana la 192 kHz. Necesita decodoare Dolby HD specifice. Deoarece semnalul rezultat este identic masterului, puteti sa obtineti cea mai buna calitate audio.

DTS 96/25
DTS 96/24 permite redarea de inalta calitate a sunetului pe 5.1 canale, cu calitate totala video. DTS 96/24 permite deopotriva iesire audio digitala si video de la DVD player si este compatibil cu decodoare DTS existente pentru redarea DTS 5.1 normal. DTS 96/24 depaseste de fapt rezolutia majoritatii coloanelor sonore master de film si se va aplica initial in special discurilor DVD muzicale cu calitate DTS.

Decodor DTS
O metoda de compresie de date dezvoltata de Digital Theater Systems care ia sase canale audio (5.1) si le pliaza intr-un singur flux de bit digital. Aceasta difera de Dolby Digital, in care rata de date este ceva mai mare 1.4 Mbs, care reprezinta un raport de compresie de aproximativ 4 la 1. Ca sa profitati de această facilitate DVD, este necesar un decodor DTS. Decodoarele DTS sunt instalate pe plan intern in playere si receptoare A/V Denon.

DTS-ES Discrete/Matrix 6.1
DTS-ES Extended Surround este un format de semnal digital multicanal dezvoltat de Digital Theater Systems Inc. Oferind o inalta compatibilitate cu formatul conventional DTS Surround Digital, DTS-ES imbunatateste impresia surround pe 360 de grade si expresia spatiala multumita semnalelor surround extinse in continuare. Acest format a fost utilizat in mod profesionist in cinematografe incepand cu 1999.

In plus fata de canalele surround 5.1, DTS-ES ofera canalul surround spate pentru redare surround cu un total de 6.1 canale. DTS-ES include doua formate de semnal cu metode diferite de inregistrare a semnalului surround , precum DTS-ES 6.1 Discrete şi DTS-ES Matrix 6.1.DTS-ES Discrete 6.1
DTS-ES Discrete 6.1 este cel mai nou format de inregistrare. Cu acesta, toate cele 6.1 canale (inclusiv canalul SB) sunt inregistrate independent folosind un sistem digital distinct. Principala caracteristica a acestui format este ca, deoarece SL, SR si SB sunt canale complet independente, sunetul poate fi proiectat cu libertate totala si este posibila realizarea sentimentului ca imaginile acustice se misca liber printre sunetele din fundal, inconjurand ascultatorul la 360 de grade. Desi performanta maxima este atinsa atunci cand coloanele sonore inregistrate cu acest sistem sunt lecturate folosind un decodor DTS-ES, atunci cand sunt lecturate cu un decodor DTS conventional semnalele canalului SB sunt in mod
automat mixate catre canalele SL si SR, astfel ca nu se pierde nicio componenta a semnalului.

DTS-ES Matrix 6.1
Cu acest format, semnalele canalului suplimentar SB sunt codificate matriceal si intra la canalele SL si SR in prealabil. La redare acestea sunt decodificate catre canalele SL, SR si SB. Performanta codificatorului utilizat la momentul inregistrarii poate fi pe deplin compensata cu un decodor matriceal digital de inalta precizie dezvoltat de DTS, astfel realizand sunet surround mult mai fidel scopurilor producatorului privind proiectarea sunetului decat in ​​cazul sistemelor conventionale cu 5.1 sau 6.1 canale. In plus, formatul fluxului de bit este 100% compatibil cu semnalele conventionale DTS, astfel incat efectul formatului Matrix 6.1 poate fi realizat chiar cu surse de semnal 5.1-canale. Desigur, este posibila lecturarea surselor codificate DTS-ES Matrix 6.1 cu un decodor DTS 5.1-canale.

Iesire HDMI (HDCP)
HDMI (interfata multimedia de inalta definitie) este un conector nou care se bazeaza pe modelul DVI-HDCP. HDMI suporta video necomprimat de inalta definitie plus audio multicanal intr-un singur cablu, folosind un conector mai mic, care elimina nevoia de cabluri multiple in sistemele home entertainment, simplificand instalarea. Acesta transmite video digital necomprimat, astfel incat imaginea mentine o calitate ridicata a profunzimii culorii, luminozitatii si contrastului. Suporta Consumer Electronics Control (CEC) bazata pe protocolul AV link, astfel ca poate sa fie comandata cu o telecomanda universala, care este utilizata cu mai multe surse HDMI, cum ar fi DVD playere Denon. HDMI suporta comunicare bi-directionala intre dispozitive, permitand DVD playerelor sa comunice cu plasme, ecrane LCD si proiectoare, atata timp cat acestea sunt compatibile HDCP.
Conexiunea HDMI suporta toate formatele video standard necomprimate, amplificate si de inalta definitie variind de la 480I la 480P, 720P, 1080I si 1080P si formatele existente PAL. Ea are si latimea de banda necesara ca sa suporte formate audio comprimate, cum ar fi Dolby Digital, Dolby Digital EX, DTS, DTS EX si formate necomprimate (PCM audio) cu pana la opt canale, pana la 192 kHz, pana la 24-bit.

High Definition Multimedia Interface (HDMI) si High Definition Content Protection (HDCP) reprezinta un sistem de protectie a drepturilor de autor instalat pe majoritatea plasmelor, LCD si proiectoarelor, constand intr-o intrare HDMI sau DVI. Toate DVD playerele Denon necesita afisaje compatibile HDCP ca sa fie pe deplin compatibil. Se interzice copierea de materiale protejate de drepturi de autor, pe VCR sau pe DVD-recorder.

Radio Data System
Sistem de informare radio pentru radiodifuziune VHF / FM.

Dezvoltatorii vizeaza sa fabrice receptoare radio 'user-friendly'. Ascultatorii ar trebui sa poata vedea numele serviciului de programe (PS) pe un afisaj de opt caractere alfa-numerice si frecventa emitatorului, asa cum sunt afisate pe radiourile non-RDS. La radio RDS este folosit doar in fundal. Tunerul este capabil sa aleaga frecventa emitatorului, care ofera cea mai buna calitate a receptiei.

Obtinerea de informatii de calatorie prin RDS este posibila in prezent folosind programul de calatorie (TP) si anunturi de calatorie (TA).

Odata ce un radio este acordat pe un post cu serviciu de programe din cadrul unei retele, folosind caracteristica RDS - EON vor fi receptionate date suplimentare despre alte programe de la aceeasi statie de emisie. Acest fapt permite ascultatorului sa aiba radioul operabil intr-un mod de comutare automatic pentru informatii de calatorie sau un tip de program preferat (PTY)

O alta caracteristica a RDS este ceasul, care afiseaza ora/data atunci cand este selectat.

DTS Neo:6 Cinema & DTS-Neo:6 Music
Acest mod decodifica semnalele pe 2 canale in semnale pe 6 canale utilizand tehnologie matriceala digitala de inalta precizie. Decodorul DTS NEO: 6. are proprietati distincte in caracteristicile de frecventa ale canalelor, precum şi in separarea canalelor.

Corespunzator semnalelor redate, modul DTS NEO: 6 Cinema optimizat pentru redare sau DTS NEO: 6 Music optimizat pentru redarea muzicii.

EI-Transformator
Virtual-Surround
This feature allows a sensational surround 3D soundfield to be created using just one pair of speakers. The Denon amplifiers Virtual Surround mode provides a dramatic psychoacoustic surround sound effect, using two speakers with Dolby Digital 5.1 encoded sources.
Telecomanda Flip (cu capac) - Simpla ergonomica, cu doua nivele de comanda
Cu telecomanda "Flip" de la Denon, operarea produselor noastre devine mult mai dreapta. Aranjamentul telecomenzii a fost limpezit, pe partea de sus sunt doar tastele de la cele mai importante functii, cu diferite dimensiuni pentru mai usoara localizare. Toate functiile importante stralucesc in intuneric si sunt usor de citit in iluminarea tipica home cinema. Sub clapa pe partea din spate a telecomenzii sunt butoanele suplimentare pentru reglajele mai rare.

DTS-HD
DTS-HD (High Definition) este o progresie a DTS pentru audio de inalta performanta suportand pana la 8 canale, cu o rezoluţie de 24-Bit si esantionare de pana la 192 kHz. Diferentele dintre formate sunt dupa cum urmeaza:

DTS-HD de inalta rezolutie audio
Acest format funcţioneaza ca DTS si, cu toate acestea, foloseste un algoritm de compresie mai eficient, oferind compresie mai mare. Rezultatul este un semnal audio aproape identic cu master-ul in timp ce necesita o cantitate mai mica de date..

DTS-HD Master Audio
Acest format este complet lipsit de pierderi cu doar o compresie minima. Semnalul audio rezultat este identic master-ului, oferindu-va optimul in calitate audio.

Receiverele A/V cu acest logo poate sa decodifice ambele formate, DVD playerele BD sau HD cu acest logo poate sa decodifice sau sa emita semnalul DTS-HD prin HDMI.

Detalii anunt

Membru din martie 2014.
Bucuresti
11.09.2019 14:25:59
141 vizualizari
Produs utilizat
1499 lei

Reclame