Kenwood KA-7050R ,ultimul SAMURAI... ultimul model japonez din serie .

* Foreign buyers in Romania are welcome. I speak good English here or on the phone. You can open the package before payment, in front of the courier agent, so you can buy it with confidence !
Thank you ! *

* Flagship * Kenwood KA-7050R , ultimul " Samurai "din serie, pur japonez , Hi-End , avand totodata o greutate considerabila de 15 Kg , un TANC in adevaratul sens si o calitate deosebita a sunetului , super masiv / puternic , toti conectorii de intrare de pe spate sunt GOLD PLATED , Made in Japan , putere din belsug : 2 x 120 W / 8 Ohm , 2 x 175 W / 4 Ohm , atentie , REALI ! Conduce orice pereche de boxe de camera. I-am testat "muschii " si pe doua boxe de putere ( 400 Watts REALI / boxa ) pentru nunti , cu difuzor de 15 inches ( 38 cm ... ) si s-a auzit extrem de tare si clar. Are 8 finali ORIGINALI mari , TOSHIBA - Japan . Este prevazut si cu senzor de telecomanda. Se ofera telecomanda universala adusa din Anglia , NOUA , pentru functiile principale : On/Off , Volume + / - , Muting . Doar sursele nu le schimba comparativ cu modelul original de telecomanda.

*** Mentiune : Kenwood KA-7050R este net superior modelului KA-7090R din anul 1996 ,lucrat in China ... Acesta din urma are in jur de 11 Kg , putere considerabil mai mica de 90 W / canal , fiind si mai slab lucrat . ***

Poze reale .

Functionare excelenta , totul original , nereparat. Optic are un binemeritat 9.3 / 10 .
Pret de exterior ( 350 Euro = 1570 Ron ) , fara a mai adauga transportul pana in Europa-Romaneasca cat si riscurile datorate transportului si fara a stii sigur daca i-au fost sau nu "gadilati " finalii de sub capac... DACA risca neamtul sa trimita in acest coltisor de continent uitat de lumea civilizata...

PREFER predare cu proba in Craiova sau livrare CU VERIFICARE in tara cu avans 70 Ron ce se vor scadea din rambursul final. In acest fel ma asigur ca se va ridica produsul si un astfel de model nu se trambaleaza inutil prin tara , consumand timp , resurse financiare + multa munca depusa la ambalarea lui pentru a ajunge in deplina siguranta. De la a doua comanda ce vine din partea aceluiasi domn , NU se va mai percepe avans.

Detalii suplimentare la 0731.775.771 - Cosmin .

Multumesc anticipat pentru seriozitate si va doresc SUCCES la cumparaturi civilizate !

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din octombrie 2014.
Craiova
07.05.2018 12:29:35
1154 vizualizari
2 persoane interesate
Produs utilizat
1499 L

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!