Anunturi Banda

Benzi pt magnetofon Basf 18 cm

Vand 15 benzi pt magnetofon Basf de 18 cm, pe role de plastic , in carcase de plastic , o parte sunt neinregistrate, o alta parte sunt iregistrate partial, iar cele inregistrate integral contin multe genuri muzicale, instrumentala, clasica Rock & Pop 70-80 etc, dar le recomand pentru reinregistrare.

LOT de 12 de casete audio vintage (6 nu corespund cu coperta), stare buna

LOT de 12 de casete audio vintage (6 nu corespund cu coperta), stare buna. Pretul NU este negociabil, NU fac schimburi, accept NUMAI plata ramburs. Costuri de transport: 01. Cu Posta Romana 12 lei.

Benzi magnetofon BASF si AGFA 18cm

Pret pentru o bucata 90 de bucati Imprimate profesional , trase de pe vinil Benzile au discografia scrisa Benzile raspund excelent la reimprimare, dar ar fimpacat sa fie sterse inregistrarile existente.

Banda profesionala 18cm Ampex

Vand una banda prof. de 18cm ampex adusa impreuna cu alte benzi agfa,basf,sony,philips

Banda magnetofon prof.pt. Tascam Otari Revox

Vand banda prof. Ampex banda lata a fost rulata de pe 3 benzi deci are 3 lipituri se vinde si o rola goala pret pentru ambele.

Banda magnetofon 24,5cm -LPR 35 -Rara-NOU-reVox

NOU,in cutie metal,banda foarte rara 24,5cm.basf LPR 35.

Banda magnetofon-professional-orwo 106- studer

2 bucati orwo 106 banda pro. inregistrate recent, banda noua,master pe studer 812,selectii super ,una pe 19cm/s alta pe 38cm/s --2 track...calitate studio. Pret 2 bucati.

Banda magnetofon Scotch inregistrare Nini Roso si Paul Mauriat

Vand o banda de magnetofon Scotch 212 LP pe rola de plastic cu diametrul de 18cm. Este inregistrata cu muzica cafe concert pe viteza 19cm/s: Partea 1 Nini Roso -Best Of Partea 2 Paul Mauriat - Best Of Suna foarte bine.

Banda magnetofon profesionala Basf cve 26r

Vand banda magnetofon profesionala Basf cve 26 r lata la cutie de plastic adusa recent

Banda Maxell UD 35-90

Banda Maxell UD 35-90 Hi-Output For mastering use,550m,96 minute pe ambele fete.Banda este absolut noua sigilata in folia originala ! Pretul este pe bucata !

Benzi magnetofon Maxell UD 35 90 (lot 27 buc)

Datorita numărului mare de solicitari in primele minute ale postării, am fost nevoit sa scot acest lot la licitație. (Lot vandut cu 160 lei bucata). Fac eforturi susținute pentru a satisface nevoile tot mai multor clienti si colaboratori orientați pe benzi Maxell, dar din păcate pietele vest...

Banda magnetofon Basf Emtec 1100 m, noua, 1 bucata

BASF BY EMTEC LPR 35 R 10.5IN REEL TO REEL, 1 bucata, noua. Pret 300 lei + transport.

Banda magnetofon BASF PEM 468 Professional

Banda magnetofon BASF PEM 468 Professional,6,3mm,762m(2500ft),prindere sistem bobby. Benzile sunt absolut noi sigilate ! Pretul este pe bucata !

Set naburi Philips

Set adaptoare NAB ,pentru role mari.Originale Philips ,pretabile ptr celebrul model N 4520 dar si pentru alte modele de magnetofon.Stare excelenta!

Benzi Agfa Philips Basf 6 bucati 18cm

Vand 6 benzi mag. Agfa Philips Basf aduse recent carcase din plastic si carton pret pentru toate 6 bucati

Benzi magnetofon noi Recording the Masters

Comercializam benzi de magnetofon noi Recording the Masters. Suntem distribuitorii oficiali in Romania ai productorului. Preturi pornind de la 135 lei. Sunt disponibile benzi pe role de 18 cm din plastic cu prindere trident, role de 26 cm din plastic cu prindere trident sau metal cu prindere NAB si...

Banda magnetofon Sony BASF Philips

15x Philips, stare buna, posibil ca banda sa fie BASF la mjoritatea = 35 lei/buc 10x BASF LP 35, 1x BASF DP 26, stare acceptabila = 35 lei/buc VANDUT 7x Sony PR-150, stare excelenta, intacte = 60 lei/buc Nu au fost testate. Se cumpara precum sunt. Pretul nu este negociabil.

Set 3 role PHILIPS 18 cm

Vand set de role cu banda PHILIPS LP 18 pentru magnetofon, Longplay, Magnetic tape, High fidelity / Low noise. Rolele sunt in stare foarte buna, aproape noi, sunt testate in studio si raspund extrem de bine atat la redare cat si la inregistrare, provin din Germania, sunt cu banda PHILIPS, in cutie...

Role metal AKAI 18 cm

Role metal / aluminiu magnetofon: AKAI, 18 cm, 200 lei/buc CEA NEAGRA 250 lei

Benzi magnetofon 18 cm Scotch in stare buna

Benzile sunt imprimate o singura data (cu muzica clasica) si raspund bine la inregistrare. Pret fix 50 lei bucata. Le vand pentru banda in sine, (pentru imprimari) nu pentru muzica de pe ele! Vin in cutiile din plastic. Se vand minim doua odata. Ridicare personala din zona Titan (Bucuresti) sau...

Filtrare anunturi

Stare produs

Tip anunt

Utilizator

Pret

Cauta in descrieri

Nu Da

Ascunde produse muzica

Nu Da