Filtrare anunturi

Gen muzical

Blues
Clasica
Country
Electronica
Jazz
Latino
Pop
Rock
Rap
Hip Hop
Reggae

Pret

Utilizator

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Anunturi Minidisc

minidisc , minidiscuri de 74 min. lot de 10 buc 100 lei

MiniDisc , MiniDiscuri, lot de 10 buc sunt de 74 min testate se comporta foarte bine pret fix pentru tot lotul de 10 buc TRANSPOTR : 20 lei cu Posta Romana sau 30 lei Fan FARA SCHIMBURI pot livra personal in jud.: AB. , SB.

Vand minidiscuri professional Sony

Am de vanzare SONY PRMD-74 la pretul de 120ron,noi sigilate.Pretul este pe bucata.

Minidiscuri Sony, TDK etc, pret pentru 10 bucati

Minidiscuri Sony, TDK. Maxell, etc diverse modele, cu carcase, de 74 min (15 lei bucata) sau de 80 min (17 lei/buc.), am si cateva Sony Premium la 20 lei bucata. Se vand fara muzica! Le puteti imprima cu ce doriti! Pretul se refera la 10 minidiscuri. Se vand doar multipli de 10 bucati (10-20-etc)....

minidisc Sony Tdk 74min

Vând minidiscuri în carcasa Sony Tdk 74 minute Trimit în țară verificare colet Preț fix 3 euro pe bucata

MiniDisc , MiniDiscuri Maxell de 74 min. lot de 22 buc.

MiniDisc , MiniDiscuri MAXELL de 74 min inregistrate cu muzica rock si altele , tarse de pe radio in Germania in LP2 nu se vand pentru muzica ci pentru suport sunt lot de 22 buc , cele din foto testate se comporta foarte bine pret fix pentru tot lotul TRANSPOTR : 20 lei cu Posta Romana sau 30 lei...

minidisc Basf

Vând minidiscuri sigilate Basf Trimit în țară cu posta sau curier rapid plata la livrare Preț fix 25 lei bucata

Minidiscuri cu carcasa diverse branduri

Stare excelenta,sunt verificate. Toate au carcasa. Pret: 7 lei/bucata Disponibile mai multe sute de bucati. ATENTIE! Vand minidiscuri,nu muzica. Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!!! Cer si ofer seriozitate.

Minidiscuri fara carcasa diverse branduri

Minidiscuri fara carcasa diverse branduri. Stare excelenta,sunt verificate. Pret: 6 lei/bucata cele de 74 min. 7 lei/bucata cele de 80 min. Disponibile mai multe bucati. ATENTIE! Vand minidiscuri,nu muzica. Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!!!...

Minidiscuri cu carcasa diverse modele

Minidiscuri cu carcasa diverse modele. Stare foarte buna,verificate. Atentie! Vand minidiscuri,nu muzica! Nu vand mai putin de 10 bucati! Pret: 7 lei/bucata. Trimit in tara doar prin curier. Pt Bucuresti se pot livra la metrou Gorjului/Str.Moinesti nr.4. Nu schimb si nu negociez!

Minidiscuri cu muzica

Vand minidiscuri stare f. buna, inregistrate cu muzica, majoritatea TDK, facand parte dintr-o colectie. Se vinde suportul magnetic, nu muzica inregistrata, puteti sterge si imprima ce doriti pe ele oricand.

minidisc , minidiscuri sigilate , Sony doua buc.

minoidisc , minidiscuri sigilate SONY de 74 min sunt cele din foto, pret fix pentru cele 2 buc TRANSPORT : 20 lei cu Posta Romana sau 30 lei Fan FARA SCHIMBURI pot livra personal in jud.: AB. , SB.

Filtrare anunturi

Gen muzical

Blues
Clasica
Country
Electronica
Jazz
Latino
Pop
Rock
Rap
Hip Hop
Reggae

Pret

Utilizator

Stare produs

Produs nou
Produs utilizat
Produs defect

Tip anunt

Vanzare
Cumparare
Schimb
Donare

Cauta in descrieri

Nu Da

Reclame