NAD C 720BEE - amplificator stereo cu tuner încorporat (amplituner) din seria mare NAD ( 700... ) + cadou : un vinyl made in UK și un bluetooth

* Foreign buyers in Romania or inside the European Union are welcome. I speak good English here or on the phone. If you order the product in Romania, using OLX site , you can open the package before payment, in front of the courier agent, so you can buy any audiophile or Hi-Fi product with maximum confidence ! Before sending the parcel to my customers, I'll send to you a video via WhatsApp where I'll mention the date, your first name and the product's serial number, no matter if you order the product in Romania or in the EU comunity. This is what I call seriousity & honesty.
Thank you ! *

Am rugămintea să citiți în întregime conținutul anunțului !
Conține informații utile, în special la finalul textului, lucruri care NU sunt oferite de către majoritatea vânzătorilor de pe Olx.
Vă mulțumesc !

Mentiune : La achizitia acestui produs, se ofera cadou un vinyl surpriza !

NAD C720 BEE stereo , in stare foarte buna, totul original , sunet foarte bun. Este seria 700 BEE , adica o gama mare, fata de seriile 300 BEE de exemplu...
Nu detin telecomanda lui, insa poate fi gasit un model universal sau de ce nu, chiar originala.

Putem atașa un bluetooth la el, nou, care vă va ajuta să ascultați melodiile preferate de pe telefonul mobil, de pe Youtube, etc.

* Toate acestea ( NAD C 720BEE + vinyl U.K. + bluetooth ) vor fi oferite la pachet în prețul afișat. *

Specifications :

Power output: 50 watts per channel into 8Ω (stereo)
Frequency response: 20Hz to 20kHz
Total harmonic distortion: 0.03%
Damping factor: 110
Input sensitivity: 330mV (line)
Signal to noise ratio: 106dB (line)
Speaker load impedance: 4Ω (minimum)
Dimensions: 435 x 147 x 350mm
Weight: 8.7kg

Atentie : Cei 50 Watts pe canal sunt cat se poate de reali si conduc cu usurinta boxe cu difuzoare de joase de 25 cm diametrul... NAD nu este Samsung... sa adauge multe zerouri false la coadă...

In ultima imagine se observa preturile lui pe Ebay, care ajung si la 300 de Euro sau 1.500 lei + transport cel putin 30 Euro si fara o garantie ca totul functioneaza perfect, plus riscuri...
Pretul meu este 50% din cei 330 Euro... Pot face de asemenea, la cerere, poze si cu capacul deschis. Nu stiu cati "colegi" de pe Olx mai procedeaza astfel...

Poze ÎNTOTDEAUNA REALE, realizate în mare parte cu blițul, nu cum procedează alți domni pe Olx, oferind imagini dubioase, în semi-întuneric, din unghiuri ciudate, menite să mascheze unele lucruri...
Este decizia fiecăruia cum și de unde achiziționează.

Predare personală în Craiova cu PROBA aferentă sau livrare prin Fan Courier ( partener Olx ) , ÎNTOTDEAUNA cu VERIFICARE COLET înaintea plății.

* ACCEPT VERIFICARE LA INTERIOR ( înaintea vânzării ), la oricare amplificator din colecție. *

Așadar, vorbim despre *TRANSPARENȚĂ TOTALĂ. *

Înainte de livrarea prin curier, se va trimite pe WhatsApp filmuleț personalizat cu aparatul în funcțiune. Se vor auzi pe filmare:
- data realizării clipului video;
- numele mic al clientului care plasează comanda;
- localitatea ;
- SERIA PRODUSULUI.

De asemenea, la cererea clientului, putem proba produsul dorit ÎN DIRECT, prin VIDEOCALL pe WhatsApp.

Dumneavoastră decideți.

În acest fel, la primirea coletului, verificați seria produsului. Odată ce ea corespunde cu seria din filmuleț, aveți garanția că ați achiziționat un produs conform cu realitatea.

*Ambalarea tuturor produselor se realizează în DEPLINĂ SIGURANȚĂ, GARANTAT, inclusiv cea sanitară. Toate produsele sunt curățate în prealabil înainte de a fi expediate, așadar le veți primi curate, dezinfectate, fără mirosuri, etc.

* Mai CORECT, TRANSPARENT, CINSTIT de atât nu este posibil. *

La fel procedez cu ABSOLUT TOATE produsele livrate în țară deoarece doresc ca OLX să fie o platformă de achiziții de bunuri nu doar SIGURĂ, dar și CIVILIZATĂ.

Detalii / POZE suplimentare la 0731.775.771 ( V. Cosmin ) , WhatsApp sau în mesageria Olx. Orice întrebare civilizată este binevenită. Vă voi răspunde cu plăcere, în cel mai scurt timp posibil.

Chiar dacă nu achiziționați vreun produs de la mine și aveți unele neclarități, îndoieli sau pur și simplu doriți un sfat prietenesc în legătură cu achiziția unui alt produs de pe Olx, vândut de un alt domn, vă ajut cu drag și vă răspund întrebărilor dvs. Am o oarecare experiență în acest domeniu ( 20 de ani ) și vă pot ajuta să luați cele mai bune decizii în acest sens, unele care să se plieze nevoilor dvs.

* Muzica bună nu este doar un hobby, ea este PASIUNE , stil de viață, TERAPIE pură pentru suflet... ARTĂ. *

Vorba aceea :
* Passion for music comes first. Money... second place. * :)

* Vă mulțumesc anticipat pentru seriozitate și vă invit cu plăcere la audiții / cumpărături civilizate ! *

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din octombrie 2014.
Craiova
27.10.2021 13:34:50
209 vizualizari
0 persoane interesate
Produs utilizat
899 L

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!