Peavey PV 2600 ( PV2600 ), 2 X 1300 W / 2 Ohm , fara interventii.

*Foreign buyers in Romania are welcome. I speak good English here or on the phone. You can open the package before payment, in front of the courier agent, so you can buy it with confidence !
Thank you ! *

Acest Peavey este un "MONSTRU" la propriu , ce dezvolta o putere audio reala si totala de 2600 Watts ( 2 x 1300 W / canal ) .
Este cel mai puternic Peavey de pe Olx . Transformator IMENS cu randament extrem de ridicat , caruia se alatura 8 condensatoare de 12.000 uF fiecare , asadar ~ 100.000 uF care ofera un sunet EXTREM de puternic , fara semne de oboseala. NU a fost folosit in cluburi sau la nunti , doar in casa printr-o pereche de boxe HK PRO15 pasive .

*** ORIGINALA LA INTERIOR. IN CAZUL PREDARII PERSONALE ACCEPT FARA RETINERE INSPECTIE SUB CAPAC !!! ***

Caracteristicile tehnice și fiabilitate dovedită. PV2600 dispune de tehnica de detectare a distorsiunii DDT , eliminând practic distorsiunea . Dispune de asemenea de designul patentat de răcire Turbo-V realizat de catre Peavey, ce răcește tranzistoarele de putere mai uniform decât modelele tradiționale .

Peavey PV 2600 , 2 x 1300 W Power Amp
.
All the features and proven reliability. The PV Series power amplifiers feature Peavey's patented DDT distortion detection technique, virtually eliminating distortion. They also feature Peavey's patented Turbo-V Cooling design, which cools the power transistors more evenly than traditional heatsink designs. Built-in crossovers, detented input gain controls, and versatile input/output connection. PV 2600 output power (1 kHz, 0.1% THD) per channel stereo: 2 x 1300 Watts / 2 Ohm , 2 x 900 Watts / 4 Ohm. Output power (1 kHz, 0.1% THD) bridged mono: 1800 watts RMS 8 ohms.

Puterea este in stare PERFECTA , fara interventii , foarte curata la interior , are 28 de finali in total ...
Optic vorbind , puterea prezinta ceva semne minore de utilizare cum este si normal in cazul unor astfel de produse . Tocmai de aceea s-au realizat poze cu blitul pentru a scoate totul in evidenta , cu alte cuvinte , la primirea coletului produsul sa se prezinte mai bine decat in poze .

MENTIUNE : Atat capacul superior cat si cel inferior , manerele , lateralele au fost reimprospatate , adica revopsite pentru un look cat mai apropiat de starea initiala. Asadar , aparatul se prezinta excelent in acest moment , totul original la interior si un *aer proaspat* la exterior.

*** Suntem de principiul ca este MULT MAI CORECT sa DEPASIM ASTEPTARILE si nu invers... Cu alte cuvinte este mult mai OK sa primesti un produs care arata mai bine in realitate comparativ cu pozele realizate cu blitul care DRAMATIZEAZA , decat sa ai in fata un produs deplorabil care , initial , apare ca fiind ingrijit , cu "ajutorul " pozelor in lumina slaba ... Pentru cine intelege la ce ma refer... ***

Poze reale ,asadar clientii nostri se bucura de * TRANSPARENTA MAXIMA * atunci cand achizitioneaza produse ce apartin de * Audiophile - Music Art * .

Alte poze pot sa trimit in mesageria Olx deoarece site-ul permite doar atasarea unui numar maxim de 8 poze.

Cu alte cuvinte primiti EXACT produsul prezentat in imaginile atasate . Nu atasam poze luate DOAR de pe net , menite sa induca in eroare si in final la discutii neconstructive cum procedeaza alti "domni" pe Olx... Una afiseaza si alta trimit prin curier...

Nu dorim schimburi.

Puteti vizualiza si celelalte produse ce apartin de acest cont pe Olx.

Predare personala in Craiova sau livrare cu VERIFICARE prin OLX Urgent - Cargus doar cu valoarea transportului in avans tur/retur ce se va scadea din pretul final , platindu-se doar diferenta la primirea coletului.

Detalii suplimentare in mesageria OLX ( Cosmin ) sau la 0731.775.771 .

Multumesc anticipat pentru seriozitate si ...

**** Succes la cumparaturi CIVILIZATE ! ****

Detalii anunt

Membru din octombrie 2014.
Craiova
07.05.2018 13:15:25
727 vizualizari
0 persoane interesate
Produs utilizat
1699 L