Sistem Sunet Premium

Sistem de sunet premium compus din : Amplificator Naim Uniti Nova și set boxe bookshelf + subwoofer.
Naim este un producător de amplificatoare și alte componente audio în top mondial. Produsul Uniti Nova este un all in one premium ce asigură partea de amplificare, dac, streaming și alte funcții foarte utile gata instalate (ex. radio online din orice punct de pe glob prin serverele producătorului, Tidal, Spotify, etc). Echipamentul se utilizează foarte ușor, intuitiv, beneficiind și de o telecomandă cu comunicare radio. Amplificatorul a fost achizitionat de nou de la Avstore. Pret de nou 5000 euro.
https://www.avstore.ro/amplificatoare/naim-uniti-nova/
Mai multe detalii si review-uri despre Naim Uniti Nova puteti gasi pe internet.

Boxele de tip bookshelf sunt făcute pe comandă în sistem Diy, cu furnir de stejar vopsit în două nuanțe. Difuzoarele folosite în proiect sunt furnizate de producătorul de top Scanspeak din gama Revelator, difuzoare în mod expres selecționate pt performanțele lor foarte bune și perfect compatibile pe dimensiunile boxelor.
Difuzoarele de mid-bas sunt de 6,5' si TW de 1'.

Subwoofer-ul este din aceeași gamă cu boxele, lucrat tot pe comandă, acoperit cu furnir de stejar lăcuit și vopsit în două nuanțe. Pentru acest proiect s-au folosit două difuzoare de 12", unul activ și unul pasiv, difuzoare din gamă aceluiași producător, Scanspeak. Subwooferul este activ, deci încorporează un amplificator propriu, dedicat pentru puterea livrată. Softul amplificatorului oferă posibilitatea de ajustare fază, EQ 7 canale, filtru subsonic,telecomanda, etc,astfel încât să poată fi adaptat în cele mai bune condiții poziției de amplasare.

Sistemul se completează cu conectori placați cu aur, cablu conexiune boxă-amplificator de calitate superioară, cablu alimentare amplificator din cupru OFC placat cu argint.

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din noiembrie 2014.
Galati
21.09.2021 22:45:19
523 vizualizari
0 persoane interesate
Produs utilizat
7000 €

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!