TANNOY Reveal Active -monitoare studio amplificate,cu inalte pe matase

* Foreign buyers in Romania are welcome. I speak good English here or on the phone. You can open the package before payment, in front of the courier agent, so you can buy it with confidence !
Thank you ! *

Vand o pereche de TANNOY Reveal Active - monitoare active de studio in stare foarte buna de functionare si cu un sunet pe masura reputatiei producatorului englez de echipamente hi-end - TANNOY.
Monitoarele sunt originale ( Made in Europe ) si nu fac parte din gama chinezeasca. Au chiar bulinele TANNOY de autenticitate lipite din fabrica , pe acestea fiind mentionat * TANNOY Genuine . *

**** Nota : MARE ATENTIE la asa-zisele " Tannoy -uri " chinezesti... Pe acestea nu scrie unde sunt facute , nici macar China... La TANNOY-urile ORIGINALE , litera "O" este defapt un OMEGA intors la 180 ° si toate literele ce compun cuvantul Tannoy SUNT LEGATE intre ele ,nu au spatiu absolut deloc !!! **** Chinezariile au un SIMPLU "O" , daca sunt si chinezarii, iar literele TANNOY sunt despartite intre ele...
La cum exista CLONE SAMSUNG , IPHONE , etc , nu ma mira ca exista si la Tannoy acelasi lucru...

*** TOATE TANNOY-urile AUTENTICE detin BULINELE colorate pe spate cu mentiunea * Tannoy GENUINE * si scrie unde sunt produse ! ***

Rog respectuos a nu fi confundate cu monitoare chinezesti gen M-Audio care se vand la preturi similare.
Tinand cont ca vorbim de monitoare ACTIVE Tannoy ORIGINALE ( nu chinezisme ) , pretul este mai mult decat rezonabil la ce sunet ofera. Practic vorbind , la 1400 RON nu prea ai ce combinatie de amplificator + boxe sa gasesti , care sa devanseze o pereche de monitoare de studio cum sunt cele prezentate aici produse de un mare nume cum este Tannoy.
Pretul de noi : 899 dolari ( ~ 3600 RON ) .

* Mai detin o pereche la 1000 de lei, in stare foarte buna de funcționare, precum cele postate in acest anunt, insa au unele defecte de ordin estetic, insa nimic grav.
Detalii la telefon, WhatsApp sau in mesageria Audioweb, eventual Olx.

Tehnic vorbind , boxele ruleaza excelent , iar starea optica se observa din pozele realizate cu blitul care NU IARTA... chiar dramatizeaza si ce nu se prea vede cu ochiul liber , asadar un 9/10 la capitolul optic , mai mult pentru unul din difuzoarele de bass care prezinta cateva urme fine de la stergere. Au fost verificate inainte de a fi cumparate PERSONAL de la proprietarul englez si difuzoarele suna perfect.

Poze intotdeauna REALE cu produsul oferit.

Preferabila este predarea cu proba , dar pot fi trimise si in tara CU VERIFICARE , nu inainte de a fi realizat un filmulet cu ele in functiune , mini-videoclip in unde va fi mentionat si numele persoanei care plaseaza comanda , evitandu-se in acest fel suspiciunile ca inregistrarea video ar fi veche si nu ar reflecta intocmai prezentul... De asemenea vor fi vizibile in filmulet si seriile boxelor pentru ca in momentul verificarii coletului la primire , sa se stie din start ca sunt EXACT boxele din anunt/videoclip .
MAI CORECT de atat nu este posibil ! Nu stiu cati domni mai procedeaza astfel...

* Nota : Standurile Atacama ( vandute ) din imagini sunt cu titlu de prezentare , nu intra la pachet cu boxele.

Detalii tehnice :

Dimensiuni in mm : Inaltime - 340 x Latime - 210 x Adancime - 260 .

Placa frontala unde sunt amplasate difuzoarele are grosimea de 4 cm ( 40 mm ... ) pentru a fi eliminate rezonantele nedorite .

Difuzor frecvente joase - 16 cm.
Difuzor inalte : 2.54 cm , calotele fiind realizate din matase.

SPL maxim : 114 dB !

NU se doresc schimburile.

Livrarea in tara CU VERIFICARE COLET prin Urgent Cargus-Olx demonstreaza o TRANSPARENTA / SERIOZITATE MAXIME din partea Audiophile Music Art .

Detalii suplimentare la 0731.775.771 ( Cosmin ) sau in mesageria Olx.

Multumesc anticipat pentru seriozitate si va invit cu placere la auditii / cumparaturi civilizate !

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din octombrie 2014.
Craiova
07.05.2018 11:55:15
1060 vizualizari
1 persoane interesate
Produs utilizat
1499 L

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!