Vand produse AudioQuest!

% Prinde ultimele zile cu reduceri din anul acesta la toata gama de cabluri HDMI AudioQuest.???? (Forest, Cinnamon, Carbon, Vodka, Diamond, etc)
Descopera campania Christamas Sale din perioada 19.12-24.12.2020, contactandu-ne prin Watsapp sau Telefonic la nr. de tel: 0723.074.286
Preturi pornind de la 30 EURO
Va rugam sa ne contactati pentru oferte particularizate . Daca gasiti pret mai mic decat la noi, va rugam sa ne transmiteti link-ul cu pagina respectiva . In acest caz incercam sa va oferim un pret mai avantajos pentru dumneavoastra.
Oferim discount pentru comenzi mai mari.
Pentru produse care nu se regasesc in anunturile noastre, va rugam sa ne contactati.
Produsele sunt noi si vin insotite de factura.
Pentru mai multe detalii, neclaritati sau recomandari va rugam sa ne contactati prin mesageria Audioweb, Watsapp sau Telefonic la nr. de tel:0723.074.286

Ne gasiti si pe pagina noastra de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/incablewetrust


!!!!!FREE CABLE BURN-IN* - La cerere pentru clientii care nu mai au rabdare sa astepte cel putin 2 ani pentru rodarea cablului -!!!!!!!
Stim cat de greu este sa astepti sa se rodeze noul cablu, acest proces putand dura pana la cativa ani, de accea am achizitionat un aparat care sa faca acest lucru in doar 2 zile. Da, ati citit bine, 2 zile. Cat costa? Absolut nimic, serviciul fiind gratuit pentru clientii nostri.
*Aparatul pentru Cable Burn-in reduce dramatic arderea în timp necesară noilor cabluri pentru a suna la maxim și, de asemenea, optimizează performanța cablurilor existente la un nivel pe care muzica pur și simplu nu îl poate egala.
Pentru a putea onora comenzile dvs efectuate prin intermediul acestui site avem nevoie de numele, prenumele dvs., adresa de email, numarul de telefon, adresa de livrare. Prelucram aceste date ca sa va putem identifica, livra produsele comandate si sa putem emite factura fiscala conform legilor in vigoare. Refuzul de a furniza aceste date conduce la imposibilitatea onorarii comenzilor dvs.

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!

Detalii anunt

Membru din iunie 2020.
Bucuresti
12.11.2020 13:11:40
228 vizualizari
0 persoane interesate
Produs nou
30 €

Contacteaza vanzatorul

Pentru a putea trimite mesaje trebuie sa te autentifici. Daca inca nu ai un cont, poti sa te inregistrezi gratuit!