Wharfedale Diamond 9.5

Categorie: Electronice / Boxe
Stare: Produs utilizat
Tip boxe: Standfloor
Vand boxe Wharfedale Diamond 9.5,model standfloor,cu putere de 150 wati,impedanta 6 ohmi,sistem 3 cai cu bass reflex,cu difuzoare de bass si medii Kevlar pe sasiu de aluminiu si un tweeter dome cu magnet neodynium si carcasa de aluminiu,conexiuni bi-wire cu terminatii gold plated.
Boxele functioneaza perfect in ciuda faptului ca suspensiile originale au fost schimbate cu altele noi(este o boala tipica la acest model,cauciucul crapa dupa o anumita perioada chiar daca boxele nu sunt folosite),mentionez ca boxele au 40 de ore de rodaj cu noile suspensii si inca ascult la ele pana gasesc cumparator.
Estetic au fost foarte bine pastrate si dupa cele spuse de primul proprietar nu prea au fost folosite.Incintele sunt extrem de detaliate,foarte bine echilibrate,recomand un amplificator cu un sunet mai cald de minim 90 wati sinus in 8 ohmi imp.
Eu le-am testat cu un Onkyo Integra, Nakamichi Receiver 2 si un Philips DFA-888.Boxele se vand cu proba la modul cel mai detaliat,cu sursa si amplificator pe masura dar accept sa veniti si cu amplificatorul dvs.

Pentru orice detalii raspund la nr de tel:0721133951 sau pe mail:doktordeck@yahoo.com.

Detalii anunt

Membru din septembrie 2011.
Braila
21.12.2021 21:58:09
271 vizualizari
0 persoane interesate
Vanzator privat
1500 L