Yamaha P2700-Made in Japan (rara), 2x500 W

* Foreign buyers in Romania are welcome. I speak good English here or on the phone. You can open the package before payment, in front of the courier agent, so you can buy it with confidence !
Thank you ! *

Putere ( amplificator ) vintage Yamaha P2700 , Made in Japan.

*** Cu putin timp in urma a fost vandut in exemplar contra sumei de 720 dolari , la care s-ar mai fi adaugat 100 + dolari sa fie trimisa in Romania... Vezi ultima poza atasata . Asadar , SUPER PRET pentru un model vintage de la Yamaha, de foarte buna calitate, made in Japan.

Tara provenienta : Anglia ( Londra ).

Stare optica buna-foarte buna deoarece a fost utilizata in casa atat in Regatul Unit cat si in Romania.

Poate fi folosita fara probleme in / la casa / camera deoarece coolerele sunt destul de silentioase, iar consumul de la priza la volum mic este foarte eficient, in jurul a 50-70 Watts. Pot sa demonstrez acest lucru cu ajutorul unei prize cu display care afiseaza consumul in timp real.

Poze sunt reale, INTOTDEAUNA.

Putere de ieșire:
2 x 350W RMS în 8 ohmi,
2 x 500W RMS 4 ohm,
1 x 1000W RMS bridge în 8 ohmi (mono).

Lățimea de bandă de putere 10 - 30.000Hz.

Opțiuni de conectare:
Intrari XLR, + TRS de 6.35mm,

Control al nivelului,
Comutator pentru stereo / mono,
Sensibilitate intrare: 1,6V

dimensiuni:
Lățime: 48,2 cm
Înălțime: 14,3 cm
Adâncime cu mânere și cleme: 42cm.
Greutate: aprox 25 kg.

Preferabila este predarea personala cu proba / verificare in Craiova sau LIVRARE CU VERIFICARE PRIN OLX - Fan Courier, ceea ce ofera siguranta cumparatorului , iar amplificatorul va fi ambalat in deplina siguranta , la fel cum a fost trimis in tara din Londra si strabatut aproape 2500 Kg fara nicio problema.

La cerere se va trimite de asemenea un filmulet cu functionarea ei pe WhatsApp unde va fi filmat si SERIAL NUMBER-ul ei , fiind mentionat si numele mic al persoanei care comanda produsul , asadar in momentul deschiderii coletului veti stii sigur ca este EXACT modelul din videoclip care se afla momentan in rack-ul profi din imagini. In acest fel veti stii cu siguranta ca filmuletul este realizat recent.

Pentru detalii suplimentare puteti apela numarul 0731.775.771 - Cosmin , eventual puteti trimite mesaj aici pe Olx si va raspund in aceeasi zi.

OFER si CER MAXIMA SERIOZITATE pentru a ne bucura cu totii de cumparaturi civilizate.

Multumesc !

Detalii anunt

Membru din octombrie 2014.
Craiova
07.05.2018 13:51:55
1528 vizualizari
2 persoane interesate
Produs utilizat
1599 L