Termeni si conditii

Site-ul audioweb.ro, denumit in continuare Platforma, este operat de catre compania SC topcode SRL, denumita in continuare Prestator.
Compania SC topcode SRL este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Arad sub nr. J02/2028/2008 si are codul unic de identificare RO24779898.

Orice persoana fizica sau juridica care utilizeaza Platforma, denumita in continuare Utilizator, accepta in totalitate si neconditionat acesti Termeni si conditii. Prin utilizarea Platformei se intelege, insa nu se limiteaza la, vizitarea, inregistrarea de cont, vanzarea, promovarea sau cumpararea de produse. Utilizarea Platformei este rezervata persoanelor cu varsta minima implinita de 18 ani.

Continutul Termenilor si conditiilor poate fi modificat fara o notificare prealabila, iar verificarea acestui lucru cade in responsabilitatea Utilizatorilor.

1. Serviciile oferite

Platforma pune la dispozitia Utilizatorilor posibilitatea de a publica gratuit anunturi de vanzare, cumparare sau schimb a unor produse din aria audio. Utilizatorii au posibilitatea de a cauta printre anunturi in baza unui motor de cautare si de a-si trimite mesaje prin intermediul mesageriei private.

2. Responsabilitatea utilizatorului

Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile actiuni, pentru veridicitatea datelor introduse cat si pentru consecintele pe care le poate avea publicarea diferitelor materiale prin intermediul Platformei.

Informatiile introduse, partiale sau totale, directe sau indirecte, nu trebuie sa:
 • fie false, inexacte sau voit inselatoare
 • fie frauduloase sau sa implice vanzarea unor produse contrafacute sau furate
 • aduca prejudicii nici unei terte parti sau dreptului acesteia de autor, de marca comerciala, licenta, secret comercial sau alte drepturi de proprietate, drepturi de publicitate sau la intimitate
 • incalce nici o lege, statut, ordonanta sau regulament, incluzand si fara a se limita la acestea, protectia consumatorului, competitia neloiala, antidiscriminarea sau reclama falsa
 • fie defaimatoare, ofensatoare, calomniatoare, amenintatoare sau hartuitoare din punct de vedere legal
 • instige la infractiuni
 • fie obscene sau sa contina pornografie
 • contina virusi sau alte subrutine de programare a computerului care intentioneaza sa dauneze, sa interfereze in mod defectuos, sa intercepteze sau sa exproprieze orice sistem, date sau informatii personale
 • cauzeze probleme sau pierderea (in totalitate sau partial) serviciilor furnizorilor nostri de Internet

Prestatorul isi rezerva dreptul de a dezactiva conturi de utilizator fara a fi necesara o detaliere suplimentara a motivelor.

3. Publicarea anunturilor

Perioada de valabilitate a unui anunt este de 30 de zile. Cu 5 zile inainte de expirare, Utilizatorul are posibilitatea de a prelungi perioada de valabilitate, procedura care va repozitiona anuntul la inceputul listei.

Anunturile postate trebuie sa contina exclusiv informatii coerente campurilor din formularul de adaugare. Anunturile referitoare la produse care nu mai sunt disponibile trebuie dezactivate sau sterse, pastrarea acestora in stadiu activ, cu mentiunea ca produsele au fost vandute nu este acceptata.

Nu se accepta:
 • postarea unui anunt de mai multe ori
 • stergerea si repostarea anunturilor pentru aparitia la inceputul listei
 • postarea de anunturi de catre utilizatori care nu se afla pe teritoriul Romaniei

4. Promovarea anunturilor

Anunturile introduse pe site se pot promova prin patru metode:
 • afisare aleatoare in slider-ul de pe prima pagina
 • afisare aleatoare in sectiunea de anunturi promovate de pe prima pagina
 • afisare aleatoare deasupra listei de anunturi, tinand cont de criteriile de cautare curente
 • afisare evidentiata in lista de anunturi
Metodele de promovare sunt valabile pentru o perioada de 30 de zile. In cazul in care valabilitatea unui anunt se finalizeaza inaintea valabilitatii metodelor de promovare, anuntul va fi prelungit automat.

Costul metodelor de promovare utilizate in cazul anunturilor dezactivare sau sterse din cauza nerespectarii Termenilor si conditiilor nu se restituie. Zilele de promovare ramase pentru anunturile dezactivate sau sterse nu se reporteaza si nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunt.

5. Preturi si modalitati de plata

Costurile percepute pentru promovarea anunturilor sunt, dupa cum urmeaza:
 • afisare in slider pe prima pagina - 4 credite
 • afisare in anunturi promovate pe prima pagina - 2 credite
 • afisare deasupra listei de anunturi - 2 credite
 • evidentiere anunt in lista de anunturi - 1 credit
Creditul contului se poate incarca exclusiv prin plata SMS cu suprataxa.

Nu se vor rambursa sume achitate prin SMS in cazul in care plata nu a putut fi confirmata datorita unei culpe din partea utilizatorului.

6. Proprietatea materialelor

Prestatorul nu pretinde nici un drept asupra materialelor publicate de catre Utilizatori prin intermediul Platformei. Totusi, prin transmiterea acestora, Utilizatorul este de acord ca Prestatorul are permisiunea de a utiliza respectivele materiale, de a mentiona numele Utilizatorului in legatura cu materialele sau de a cesiona la randul lui aceste drepturi oricarui partener. Nu se vor pretinde si nici acorda compensatii pentru utilizarea materialului in acest sens.

Prestatorul isi rezerva dreptul de a refuza de la publicare anumite materiale fara a fi necesara o detaliere suplimentara a motivelor.

7. Raspundere

Prestatorul nu isi asuma obligatia de a controla informatiile publicate de Utilizatori prin intermediul Platformei. Acestea pot fi neplacute, vatamatoare, inexacte, incorecte, pot contine greseli de scriere sau exprimare. Singurul raspunzator pentru forma, continut sau exactitatea materialului furnizat este Utilizatorul.

Prestatorul nu va fi raspunzator fata de Utilizator sau terte persoane pentru nici o dauna, pierdere de profit, beneficii nerealizate, ratarea unor oportunitati de afaceri sau alte pierderi suferite de Utilizator sau terte persoane, direct sau indirect, ca urmare a folosirii produselor si serviciilor Prestatorului.

Intreaga raspundere pentru informatiile publicate de catre Utilizator precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestei activitati revin in exclusivitatea Utilizatorului.

8. Incheierea acordului

Prestatorul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice Utilizator. De asemenea, Utilizatorul poate cere oricand Prestatorului stergerea contului sau si a anunturilor sale.

9. Dispozitii finale

Toate efectele juridice produse de catre acesti Termeni si conditii se supun Legii din Romania si se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare.

Orice neintelegeri aparute in legatura cu acesti Termeni si conditii vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de nesolutionare a disputelor pe cale amiabila, partile se pot adresa instantei competente din Arad.