Gigabit Streaming Switch English Electric 8 Port, Audio Grade (by Chord Company)

Gigabit Streaming Switch English Electric 8 Port, Audio Grade (by Chord Company)

Categorie: Diverse
Brand: Chord Company
Stare: Produs nou
Produs nou, cu factura pe numele cumparatorului si garantie 2 ani.

Este un must have pt orice streaming de calitate. Pachetul contine si un cablu de retea de f buna calitate Chord C-Stream.


**********************

English Electric 8 Switch Audio Grade 8 Port Gigabit Streaming Switch (o marca Chord Company)


În lumea muzicii în streaming, există credința că semnalele digitale, prin natura lor, sunt imune la eșecurile transmisiei analogice – dar nu este atât de simplu – și chiar și cel mai înrăit sceptic digital poate fi surprins de ceea ce se poate realiza cu un switch de inalta performanta.


Ascultarea muzicii transmise în streaming nu înseamnă doar măsurători și numere. În timp ce ambele elemente au roluri importante în timpul proiectării și dezvoltării produsului, adevăratul test pentru iubitorii de muzică este modul în care sună...

Switch-ul de la English Electric (o marcă Chord Company), este un switch Ethernet GbE cu 8 porturi modificat și actualizat la cerințele noastre specifice pentru rețelele de streaming muzical de înaltă performanță.


Ascultă și testează-l singur!Caracteristici

Tehnologii inspiraționale - Construite pe moștenirea ingineriei electrice și audio din Marea Britanie
Compatibilitate maximă - încercat, testat și recomandat de creatorii de muzică/pro-audio, producători și entuziaști
O bucurie absolută - plăcerea neașteptată atunci când întregul potențial al muzicii tale este dezvăluit
Cablu Ethernet C-Stream de 0,75 m Chord Company inclus


Switch-ul cu 8 porturi Gigabit Ethernet de grad audiofil 100/1000 Base-T fac posibilă conectarea chiar și a celor mai solicitante configurații de streaming. Îmbunătățiri semnificative (adică audibile) pot fi experimentate în redarea muzicii prin servicii de streaming sau muzica stocată pe un NAS.

Switch-ul are o izolare electrică la zgomot, reducând problemele de date care pot apărea adesea în timpul redării materialelor de înaltă rezoluție.Tehnologii de bază

Alimentat de un TCXO personalizat (Temperature Compensation Crystal Oscillator), acuratețea este de 0,1 ppm – mult mai mare decât cristalele normale și mai mare decât un TCXO normal, permițând Switch-ului să genereze semnale de rețea de mai mare precizie, ceea ce, la rândul său, ajută la furnizarea unei transmisii mai stabile a datelor muzicale.


Circuitele de alimentare și de generare a clock-ului au fiecare două circuite de izolare electrică a zgomotului care asigură semnale stabile de rețea. Un absorbant EMI (interferență electromagnetică) ajută la reducerea în continuare a zgomotului din circuitul digital.


Comparați performanța crescută și măsurarea jitterului (90% mai puțin!) a Switch-ului în comparație cu cea a unui switch de rețea general.Carcasă și sursă de alimentare

Carcasa din aluminiu prelucrat oferă o protecție excelentă atât împotriva zgomotului acustic, cât și a celui electric.


Afișajul LED minim de pe panoul frontal arata statusul pentru power, alarmă și starea/viteza conexiunii pentru fiecare dintre cele 8 porturi.


Alimentatorul de grad medical a fost proiectat pentru a reduce zgomotul electric de la sursa de curent alternativ și pentru a preveni ca problemele de calitate a rețelei să afecteze semnalele rețelei. De asemenea, se mândrește cu eficiență energetică ridicată, un consum de energie fără sarcină < 0,075 W și protecție la scurtcircuit, suprasarcină și supratensiune.


Switch-urile necesită surse de alimentare de mare viteză, așa că nu am putea opta pentru o sursă de alimentare liniară din cauza limitărilor lor de viteză. Ne-am propus să îmbunătățim semnalul de alimentare prin utilizarea unei surse de alimentare de foarte înaltă calitate. Această sursă curată permite un semnal de rețea de calitate optimă, condus de tehnologia clock-ului TCXO de înaltă precizie.

Contacteaza vanzatorul

Esti interesat de anuntul Gigabit Streaming Switch English Electric 8 Port, Audio Grade (by Chord Company)?
Autentifica-te sau inregistreaza-te gratuit pentru a trimite un mesaj vanzatorului!

Detalii anunt

Membru din aprilie 2019.
Bucuresti
24.11.2022 22:11:08
162 vizualizari
1 persoane interesate
Vanzator privat
2499 L

Contacteaza vanzatorul

Esti interesat de anuntul Gigabit Streaming Switch English Electric 8 Port, Audio Grade (by Chord Company)?
Autentifica-te sau inregistreaza-te gratuit pentru a trimite un mesaj vanzatorului!