Stack FERRUM OOR + Hypsos

Stack FERRUM OOR + Hypsos

Categorie: Amplificatoare
Brand: Ferrum
Stare: Produs utilizat
Tip amplificator: Casti
Constructie: Amplificator integrat
Tehnologie: Solid state
De vânzare excelentul stack Ferrum OOR + Hypsos în stare perfectă.
OOR este un amplificator de căști balansat iar Hypsos o sursă high-end hibridă care oferă curent de 5-30 V.

Practic acest ansamblu poate conduce la modul superlativ orice pereche de căști, inclusiv căștile planare cu impedanță/consum mare. Ca și caracteristici ale sunetului, este absolut fantastic în ceea ce privește detaliile, claritatea, separația și spațiul dintre instrumente. Eu l-am folosit cu mai multe tipuri de căști: HIFIMAN HE 1000SE, Meze Elite, Meze Liric, Abyss 1266 Phi TC. Cel mai bine mi s-a părut că se sincronizează cu căștile de la Meze, au o sinergie specială împreună. Muzicalitatea ansamblului este absolută iar experiența oferită este cu siguranță una pe care doar cele mai avansate tehnologii o pot oferi.

Aș prefera să le vând împreună deoarece doar împreună cu Hypsos, amplificatorul OOR strălucește cu adevărat.

Bonus: cablul Ferrum Power Link (FPL) care leagă Hypsos de OOR în valoare de aproximativ 100 euro.

Se pot vinde și separat:
Amplificatorul OOR 1400 euro
Sursa Hypsos 800 euro.
Preturile sunt ușor negociabile.
Motivul vânzării: upgrade.

Predare personală în Iași, în țară trimit prin livrare OLX cu 50% din plată în avans și restul ramburs.

Descrierea producătorului:
Amplificator Casti Ferrum OOR
Ferrum Audio este prin conceptie un brand al excelentei audio, o declaratie de dragoste adresata muzicii si o combinatie ideala de maiestrie si talent in arta exprimarii pure a sunetului. Aceasta traditie este ferm inradacinata in regiunea istorica a Varsoviei, o zona puternic legata de tehnologia prelucrarii fierului. Ferrum este termenul latin pt fier. Ferrum Audio este rezultatul unui efort colectiv deosebit in crearea unor repere audio de calitate audiofila proiectate si fabricate local, punctul culminant al unei insemnate expertize acumulate in decenii de inovatie.

OOR va redefini categoria amplificatoarelor pentru căști. Acest veritabil "end-game" va amplifica cu autoritate orice model disponibil pe piata la potentialul maxim, păstrând în același timp esența muzicii redate. Distorsiunea ultra scăzută, timbrul muzical, dinamica uriașă și detaliile de neegalat confera o experienta unica indiferent de gama de pret. OOR este echivalent cu naturaletea, o amprenta matasoasa si o fluiditate aparte.
Optimizat pentru high-end audio
Design unic al cablului de ieșire: două fire care furnizează puterea și două fire care oferă feedback pentru a asigura o tensiune liniară în fiecare moment. Au denumit această tehnică Ferrum Power Link (FPL) și elimină efectele dăunătoare ale rezistenței cablului, îmbunătățind eficient răspunsul tranzitoriu.

OOR este un amplificator de căști de clasă A/B complet discret, complet balansat. In arhitectura sa nu exista amplificatoare operaționale ieftine și nici tehnici discutabile de modelare a zgomotului care ar putea modifica esența muzicii. Indiferent dacă folosiți intrările XLR sau RCA, calea semnalului rămâne balansată, ceea ce înseamnă că puteți utiliza chiar și surse "single-ended" și veți obține în continuare performanță maximă.

80% din spațiul său intern este ocupat de patru module de amplificare quad-mono. Două tranzistoare per modul și sute de diode și rezistențe alcatuiesc modulul de amplificare. Tranzistoarele sale de ieșire sunt întotdeauna alimentate, exact cum funcționează amplificatoarele de clasă A, rezultând un răspuns tranzitoriu și un interval dinamic impecabil.

Proiectat pentru putere
OOR este un amplificator cu lățime de bandă extrem de generoasa, care acoperă o gamă de frecvență largă, de la 20 Hz la 100 kHz, emite 8 wați pe canal în 60 ohmi și 1.6 wați pe canal în 300 ohmi, fiind unul dintre cele mai puternice amplificatoare pentru căști realizate vreodată. Începând de la căștile dinamice și terminând cu cele AMT și Planar-magnetice, OOR le va conduce pe toate cu autoritate.

Impedanța de ieșire rămâne la doar 0.3 ohmi, păstrându-și pe deplin factorul de amortizare chiar și pentru căștile cu impedanță scăzută. Emite o impedanță foarte scăzută prin ieșirile RCA și XLR de pe spate, sugerând că OOR ar putea înlocui cu ușurință un preamplificator dedicat într-o configurație stereo.
Sursa Ferrum Hypsos
Hypsos definește o categorie nouă de produse hifi. Nu este o simplă sursă de alimentare, ci o componentă audio proprie, un element la fel de important al unui sistem precum convertorul sau amplificatorul. Hypsos oferă o selecție de caracteristici unice cum ar fi îmbunătățirile software viitoare, dispozitivul fiind controlat prin software, cu elemente dependente de hardware reduse.

Sursa hibrida
Hypsos este o sursă hibridă, combinand o sursă de alimentare în comutație și o sursă de alimentare liniară în același șasiu, obținând avantaje din ambele tehnici, rezultand zgomot redus, precum și un răspuns tranzitoriu rapid și eficiență ridicată. Există un filtru EMI uriaș ce va curăța liniile de alimentare și funcționează ca un mod de comutare PS. Urmează un releu de putere de la Schrack și apoi un transformator cu miez O personalizat fabricat de HEM, compania mamă din Polonia. După curățarea și reglarea curentului alternativ, urmează o etapă de filtrare intensă cu ajutorul mai multor condensatori electrolitici din aluminiu.

Contacteaza vanzatorul

Esti interesat de anuntul Stack FERRUM OOR + Hypsos?
Autentifica-te sau inregistreaza-te gratuit pentru a trimite un mesaj vanzatorului!

Detalii anunt

Membru din noiembrie 2017.
Iasi
16.04.2024 10:57:44
623 vizualizari
0 persoane interesate
Vanzator privat
1990€

Contacteaza vanzatorul

Esti interesat de anuntul Stack FERRUM OOR + Hypsos?
Autentifica-te sau inregistreaza-te gratuit pentru a trimite un mesaj vanzatorului!

Reclame