Vand streamer Aurender N200

Vand streamer Aurender N200

Categorie: Streamer / DAC
Brand: Aurender
Stare: Produs utilizat
Constructie: Streamer fara DAC
Preamplificare: Fara preamplificator
Aurender N200 + SSD 2TB Negru, impecabil, pachet complet

Link produs: https://aurender.com/n200/

Review: https://www.hifinews.com/content/aurender-n200-network-audio-transport

Pret de lista (fara SSD): 6500E

N200 reprezintă un etalon în oferta în continuă expansiune a serverelor de muzică / streamere de la Aurender. Combinația dintre performanța audio excepțională, setul unic de caracteristici și prețul de vânzare fac din N200 un model foarte dorit în cadrul gamei Aurender.

N200 reprezintă încă un salt în ceea ce privește performanța audio, lucru de asteptat de la un nou model Aurender. Actualizat și îmbunătățit în virtutea unui nou procesor quad-core Intel cu consum redus de energie, a unei surse de alimentare liniară cu zgomot redus și a unei memorii RAM mai mare, obtine o fidelitate excelenta a fluxurilor digitale. Un șasiu frumos din aluminiu prelucrat, cu un ecran LCD color de 6,9, conferă modelului N200 aspectul unui mini N20.

De asemenea, sunt incluse toate inovațiile Aurender la care vă așteptați, inclusiv ieșirile digitale audio de ultimă generație Aurender Audio Class 2.0 USB și coaxiale, un port gigabit ethernet 2X izolat și o sursă de alimentare neîntreruptă (UPS) bazată pe super-capacitor. De asemenea, au fost extinse opțiunile pentru capacitatea de stocare internă a bibliotecii audio prin furnizarea a două tăvi duble HDD/SSD, permițându-va să aleageti tipul de unitate și capacitatea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Și, dacă faceți streaming 100%, nu este necesară instalarea niciunei unități.

Toate serverele de muzică Aurender sunt controlate de aplicația exclusivă Aurender, Aurender Conductor, care este compatibilă cu iPad, iPhone, telefoane și tablete Android.

Contacteaza vanzatorul

Esti interesat de anuntul Vand streamer Aurender N200?
Autentifica-te sau inregistreaza-te gratuit pentru a trimite un mesaj vanzatorului!

Detalii anunt

Membru din februarie 2023.
Bucuresti
28.02.2023 14:45:13
705 vizualizari
0 persoane interesate
Vanzator privat
25000 L

Contacteaza vanzatorul

Esti interesat de anuntul Vand streamer Aurender N200?
Autentifica-te sau inregistreaza-te gratuit pentru a trimite un mesaj vanzatorului!